Celebritati

Complexul Blanca Suárez cu urechile sale

Poate cineva vrea Blanca Suárez, una dintre cele mai admirate și dorite actrițe din țara noastră are unele complexe cu fizicul lor? Se pare că nu acum, dar în trecut a avut un foarte mare. Mărturisirea a fost făcută noaptea trecută "Hormiguero" unde a urmat Macarena García pentru a-și promova noul film, "În ciuda tuturor".

Deși Pablo Motos nu a putut să o creadă, a mărturisit că a existat o perioadă în care ea nu sa simțit confortabilă cu ea din cauza urechilor ei, pe care ea le-a văzut disproporționată. "Avea destul un complex de urechi. Apoi, capul meu a crescut și sa stabilizat un pic ", a spus artistul.

În acel climat de mărturisire, atât Macarena, cât și Pablo Motos au vorbit și despre complexele lor fizice. Tânăra actriță a spus: "Obișnuiam să fac mult sport și picioarele mele erau foarte modelateși asta ma făcut foarte jenat ".

Și prezentatorul? Se pare că marea lui traumă a fost pistrui, care l-au determinat să facă altă prostie. "Am avut mult mai multe pistrui când eram mic", a arătat el, mărturisind că a cerut chiar să inventeze ceva pentru a putea scăpa de ele. Deși cel mai rău a fost când a decis "zgâria-mi fața cu șmirghel".

Un experiment care nu a avut un finisaj bun și care a condus, în plus, să ia o luptă bună din partea mamei sale, că nu puteai să crezi ce a ajuns.

Mai multe știri despre Blanca Suarez ...

- Mario Casas și Blanca Suárez, aventură prin Tanzania

- Profesia surprinzătoare a lui Blanca Suárez: aruncă o melodie

- Blanca Suárez are cel mai ușor truc pentru a reuși cu un bun simplu