Celebritati

Beyonce spune cum a nascut gemenii ei

Beyoncé a publicat in cele din urma documentarul pe care l-am dorit o lunga perioada de timp sa vina la lumina:Homecoming“. Ce, pentru mai mult, a fost regizat și produs de ea însăși. Poate fi un documentar mai exclusivist?

Așa sincer și deschis tuturor urmașilor săi, dar și pentru cei care nu sunt așa pentru că, fără îndoială, Beyoncé este un personaj de admirat. Nu este primul, nici ultimul care face acest tip de documentar Lady Gaga sa îndrăgostit anterior de "Cinci picior doi". El a primit recenzii excelente și acest lucru nu este mai mic.

În el dorea să dea detalii despre sarcina gemenilor care, așa cum ne-am imaginat, nu a fost ușor. "Trupul meu a trecut mai mult decât am știut că pot. În uter, inima unuia dintre copii sa oprit de câteva ori, așa că eu au făcut o operație de urgență prin operație cezariană. Trebuia să fac Coachella cu un an înainte, dar am rămas însărcinată în mod neașteptat. Și au ajuns să fie gemeni, ceea ce era și mai surprinzător ", a explicat el era justificat pentru că nu a fost în stil la Coachella. Și este că ea însăși recunoaște că trupul și mintea ei nu erau una și nu puteau să-și dea tot ce era mai bun.

"O mulțime de coregrafia spectacolelor mele sunt sentimente, deci nu este atât de tehnică, este propria ta personalitate ceea ce dă viață spectacolului. Acest lucru este dificil atunci când nu te simți singur. (...) Mintea mea nu era acolo. Mintea mea voia să fie cu copiii mei. Ceea ce oamenii nu văd este sacrificiul. Au fost zile așa Am crezut că nu voi mai fi niciodată la fel. Nici fizic, nici puterea mea, nici rezistența mea nu ar fi la fel", a condamnat lăsându-ne cu inima puțin cam înăbușită, dar fericită că ei sunt bine și ea continuă să-și facă minunata muzică.

Mai multe știri despre Beyoncé

- Beyoncé mărturisește presiunea socială și dramatica maternității ei

- Beyonce și Jay-Z și alte cupluri care au depășit o infidelitate

- Beyoncé surprinde pe Instagram îmbrăcat ca o mireasă

Video: Beyonce de România ar fi din nou însărcinată! (August 2019).