Modă

Acesta este modul în care batistele sunt purtate în părul lor, cuvânt de influență

batiste Ele sunt una dintre cele mai versatile articole de îmbrăcăminte din univers. Și nu exagerăm. Modelul perfect? Mediul Te vei întreba de ce. Ei bine, o batistă medie are posibilități infinite când vine vorba de combinarea ei. Da, știm că faci o grimasă ciudată cu fața ta, dar am venit să spunem adevărul.

Vedeți că punga ta nu are o notă de culoare? Rotiți o batistă. Nu vrei să purtați un colier, dar simțiți că stilul dvs. lipsește ceva? Soluția este o eșarfă în jurul gâtului. Nu ai o centură și cowboy-ul tău este plictisit? Puneți o batistă. Dacă ați citit toate acestea cu o voce de telemarketing, sunteți una dintre ale noastre. Și dacă aparțineți acestui grup select (la care s-au alăturat și influențatorii), veți ști că am lăsat cea mai importantă utilizare a tuturor.

Referindu-ne la acea zi că agenda socială nu a venit împreună cu momentul "trebuie să-mi spăl părul" (dar pentru că șamponul uscat a fost inventat) și trebuie să ridici coada de cal sau bunul tău la un alt nivel. În acea zi, ai pus pe o batistul la păr și fără a realiza acest lucru și în mai puțin de un minut, stilul tău devine material instabil.

@mypeeptoes

Paula Ordovás de la MyPeeptoes știe asta. Aveți nevoie doar de această bucată de pânză pentru a purta un lookas demn de fotografiere. Dar ea nu este singura.

Cindy Kimberly decide să ia tendnezia într-o coadă de înaltă și, de asemenea, cu plus de imprimare leopard. Ce mai puteți cere?

María Valdés pariați pe coada mică într-un aspect mai casual, care transmite vreme bună și plajă. Cheia? Batista se imbina perfect cu restul aspectului, in acest caz, cu un stil monocrom.

Mai aveți îndoieli? Ai nevoie doar de un pañueño pentru a reuși. Influencer cuvânt.

Ați putea fi, de asemenea, interesat ...

  • Costumul de baie de la Paula Ordovás este singurul lucru pe care îl vei lua pe plajă
  • Acesta este modul în care influențatorii poartă accesoriul de păr care triumfă cel mai mult pe Instagram
  • Își trag batistele în păr: cum se înțeleg?