Trăi

Șase pași pentru a adormi în 2 minute

Lipsa somnului este una dintre cele mai răspândite probleme din Spania. Există multe tehnici care vă pot ajuta să adormiți, multe produse naturale sau chiar alimente care pot face această situație mai ușoară.

În Spania, unul din trei persoane suferă unele tulburări legate de somn, iar cea mai frecventă este insomnia. De aceea, când a ajuns la urechile noastre că există o metodă prin care am putea dormi în două minute, nu am dat credit. Este a Tehnica americană care a trecut virale. Are șase pași și este descrisă în cartea "Relax și Win: Performanță de campion" de Lloyd Bud Winter. Potrivit publicației, școala pilot a Armatei Statelor Unite a dezvoltat o serie de premise pentru ca piloții să se odihnească noaptea.

După șase săptămâni de practică, 96% dintre piloții care au efectuat-o înainte de a merge la culcare au avut rezultate, deci această dinamică este un preț mic pe care trebuie să-l plătim atunci când vorbim despre somn probleme. Există șase pași care vă pot schimba viața

prin GIPHY

1. În primul rând, stați pe marginea patului cu telefonul în tăcere și lumina din noptieră aprinsă.

2. Acum este momentul să relaxați mușchii feței prin câteva exerciții. Zâmbiți, întindeți mușchii faciali cât puteți și apoi reveniți la poziția de plecare. Repetați-l de mai multe ori.

3. După efectuarea acestor exerciții, relaxați-vă și întindeți brațele ca și cum ceva se întinde de la voi de jos.

4. După aceasta, respirați adânc și concentrați-vă asupra acesteia. Relaxați-vă mușchii picioarelor până când vă așezați în timp ce vă concentrați asupra sunetului aerului.

5. Odată ce ați realizat că întregul dvs. corp se află într-o stare de relaxare, puneți mintea în gol timp de zece secunde. Și lăsați-vă să vă gândiți la cap, dar nu-l întoarceți.

6. Acum, imaginați-vă două situații: prima, că vă aflați într-o canoe în mijlocul unui lac în timp ce vă uitați la cerul albastru și al doilea, că sunteți într-un hamac care roci încet.

După acești șase pași, ar trebui să adormem cu ușurință, dar dacă nu este așa, putem să folosim întotdeauna și alte opțiuni. În momentul de față, încercăm acest truc în trei, două, unu ...

Ați putea fi, de asemenea, interesat ...

  • Cheile infailibile pentru a adormi fără pilule
  • Probleme de insomnie? Un pahar de vin inainte de somn nu ajuta
  • Probleme de insomnie? Un pahar de vin inainte de somn nu ajuta