Celebritati

Afacerea reală pe care o va deschide Paz Padilla împreună cu fiica sa

Se vorbea despre deschiderea unui hotel, dar nu. Ce este sigur este că Paz Padilla este pe punctul de a inaugura un proiect în care sa angajat împreună cu fiica ei, Anna Ferrer. Pentru a împiedica speculațiile, ea însăși a vrut să spună, cu toată iluzia lumii, despre ce este vorba.

Umoristul și fiica ei, care își dezvoltă activitatea ca "influențator" pe Instagram, vor deschide porțile unei magazin de haine în orașul Cadiz Zahara de los Atunes, unul dintre locurile preferate ale tinerei femei. Se numește Nu sau Na și va fi inaugurată sâmbăta aceasta.

Acesta a fost din "povestile" sale unde el a explicat că el a decis să-și extindă afacerea pentru că știe că televiziunea este efemeră și că alte căi trebuie deschise pentru ziua în care acesta nu reușește. Indiferent de iluzia care o face să poată lucra cu Anna, datorită cunoștințele sale despre modă și studiile sale despre afaceri, este complice perfect.

Paz este atât de implicat, încât a mărturisit că a făcut-o excursii la Paris și Roma cumpărarea de accesorii și încercarea de a aduce acei clienți potențiali cel mai bun produs posibil. În cazul caracterului, știm deja că este o femeie care ia ceea ce face în mod serios, în ciuda întotdeauna cu o glumă în gură.

Mai multe știri despre Paz Padilla ...

- Umilirea lui Kiko Matamoros la Paz Padilla

- Paz Padilla publică o fotografie nudă pentru a ajunge la un milion de adepți

- critica lui Paz Padilla față de Rocío Carrasco pentru atitudinea față de copiii ei