Modă

Cele mai originale genți de mână pe care le veți vedea astăzi este Mango

Ultima creație a Mango vine sub forma unui animal și nu a unui altul decât a unui elefant. Au existat câteva companii de modă care, pentru premiera lui Dumbo, au capturat în colecțiile lor animalul Emblematic Disney. Ei bine, Mango sa alăturat. Cu toate acestea, firma de modă și-a luat partea cea mai originală și mai creativă și la recreat sub formă de pungă. Da, o pungă în formă de elefant și nu, nu este exact o pungă mică.

Măsurătorile tale sunt 60x31x31 ceea ce o face o dimensiune medie. Se face cu fibre naturale și manual. Și nu lipsește un mâner, o coadă sau un trunchi. Are un preț de 59.99 de euro și îl puteți găsi pe site-ul dvs. de căutare "Sac de mână elefant".

Geantă "manuală" în formă de elefant, de la Mango. mâner

Cu toate acestea, elefantul nu este singurul animal care sa prăbușit în noua colecție Mango. Există și un altul: o broască țestoasă Acest design este realizate cu bambus Și, datorită modului în care mânerul dvs. este creat, atunci când îl agățați pe umăr, va arăta ca și cum ai purta o broască țestoasă înclinată. Are un preț de 59.99 de euro și o puteți găsi căutând pe site-ul său web:Turtle Bag Chest'.

Pungă de piept de țestoasă, de la Mango. mâner

Sunteți interesat și de ...

11 saci de rafie pentru a te gândi la plajă

Ce va face aceasta vara? Pungile cu cochilii ca María Bernad

De ce sunt pungile și pantofii acestei noi colecții atât de scumpe?