Celebritati

"Pullita" lui Irene Rosales către Chabelita în "El debate de GH Duo"

În Cantora nu trebuie să te plictisești la mesele de Crăciun - în cele în care ai reușit Isabel Pantoja pentru a aduna un număr mare de membri ai clanului la masă. Pentru că, înainte ca camerele să nu fie tăiate în momentul de a spune totul, nu vrem să ne imaginăm ce se va întâmpla în intimitatea acestor patru ziduri. Irene Rosales - ultimul care a părăsit "Duhul GH" - unul dintre cei mai buni care ajung la familie, este bine implicat în dinamică.

Am verificat-o aseară, în timpul "Dezbaterea lui GH Duo", când ultimul exmatriculat de la "realitate" nu avea îndoieli în a trage cu bullet spre cumnata ei, Chabelita Pantoja, la care ia trimis un recadito Este clar că nu știm dacă el va fi auzit deja, dacă va găsi un răspuns sau dacă îl va ignora.

Irene nu a fost tăiată la oră pentru a se asigura că, dacă nu este posibil să iei servieta de 100.000 de euro, soțul ei, Kiko Rivera,u al doilea în lista de favorite ar fi Alejandro Albalá, fostul soț al cumnatăi lui ... Și cu cine nu sa terminat, tocmai bine. Deci, întrebarea prezentatorului, Jordi González, a fost mai mult decât evidentă: cum ar fi acea prietenie dintre ea și Albalá să afecteze sora soțului ei?

Rosales a fost forțată și a profitat de ocazia de a arunca o "dragă" tânărului: "A intrat într-un show realist și ceea ce a făcut în prima zi a fost să devină cel mai bun prieten al lui Techi". O aluzie clară la modul în care a abordat exikul lui Kiko de îndată ce a intrat în "GH VIP", fără să se îngrijească de prejudiciul pe care ar fi putut-o face fratelui său în trecut.

Există cei care deja subliniază că între ei nu există o relație bună. un eșantion ar fi că atunci când Chabelita a intrat să-și viziteze fratele în casa lui Guadalix de la Sierra, nu au trecut. Mila Ximénez a subliniat că aceasta a fost o solicitare expresă a tânărului, înainte de a fi de acord să se mute acolo pentru a ne da imaginea prima dată împreună a fraților pe ecranul mic.

Mai multe știri despre Irene Rosales ...

- Problemele economice ale lui Kiko Rivera și Irene Rosales

- trădarea lui Kiko Rivera a lui Irene Rosales înainte de a se căsători

- Irene Rosales consideră că "GH Duo"