Celebritati

Complexul extraordinar pe care la generat Kendall Jenner pentru surorile sale

Poți să fii Kendall Jenner și ai ceva complex cu corpul tău? Ei bine, se pare că da. Cel puțin, așa a dezvăluit modelul, că îi învinui surorile, Kardashianul, a suferit mult în viață din cauza aspectului său fizic.

Cum poate fi? "Surorile mele au mult mai multe curbe decât mine. Au piept, nu știu. De a deveni o astfel de fată ma făcut să mă gândesc că nu voi fi niciodată la fel de sexy ca ei. Am simțit că nu se potrivea în lumea lui pentru cea mai mare parte a vieții mele ", a spus el într-un interviu acordat ziarului britanic" The Telegraph ".

Păi, se pare că este un lucru din trecut, pentru că, atunci, Kendall, care este considerat ca fiind una dintre cele mai atractive femei din lume, spune că în acest moment se simte mândră de cine este și cum este ea.

"Chiar acum nu sunt foarte asemănător cu ei și îmi place că oamenii o percep așa. Îmi place să fac lucruri diferite și este grozav ", Ea mărturisește. Și el nu are lipsă de rațiune, pentru că a reușit să facă o imagine și o carieră, în afară de surorile sale, "celebrități".

Mai multe știri despre Kendall Jenner ...

- Kendall Jenner devine din nou modelul cel mai bine plătit

- Kim Kardashian răspunde criticilor după ce a aflat că studiază legea

- Motivul pentru care Instagram a lui Khloé Kardashian a fost blocat

Video: TI SE DESTRAMA RELATIA? NU STII SA ACTIONEZI? OARE TE MAI IUBESTE? (August 2019).