Frumusețe

Lucia Rivera are culoarea rujului pe care o vei purta în această primăvară și nu este roșie

Știm că roșul este întotdeauna o tendință în ceea ce privește culorile buzelor, dar de data aceasta se pare că este prezentat un concurent clar. Și nu, noi înțelegem tipic roz deschis care se întoarce în fiecare primăvară sau nudul care devastă între "influențatori", dar despre care vorbim tonurile maro.

Deși acestea sunt de obicei asociate cu anotimpuri mai reci, adevărul este că aceste tipuri de culori favorizează cele mai multe piele și este una pe care veți dori să o luați chiar și în timpul verii și care deja o are Lucia Rivera printre favoritele tale.

"În sfârșit am singurul maro din lume care mi se potrivește", așa că a prezentat modelul în "povesti" noului său ruj favorit Sonia Marina.

Lucia Rivera spune în povestirile ei că a găsit cel mai bun ruj maro. Instagram.

În acest caz, Lucía Rivera a optat pentru colecție Delicate Matte și pentru culoare „Pământeană“.

Delicate ruj maron maro, ton pământesc, 27 de euro. Sonia Marina

Cel mai bun lucru despre aceste rujuri este în ele Finisaj mat, cu senzație de catifea pe buze. Rezultatul? despre cremoase, cu o culoare vibrantă și opacă uimitor.

Modelul a arătat rezultatul la scurt timp după aplicarea sa Sonia Marina. Instagram.

Știm ... Acum doriți să includeți și acest ton întunecat în machiajul tău indispensabil pentru această primăvară, un sezon al anului în care în mod obișnuit de obicei decantezi în nuanțe mai clare.

Dacă ceva este clar pentru noi după asta, este asta În acest sezon noile tendințe de frumusețe fac diferența! Și tu? Vrei să îndrăznești să-ți înlocuiți rujul roșu clasic cu un ton roșu?

Nu ratați ...

- Cum să folosiți filele magnetice despre care vorbește toată lumea?

- Alexandra Pereira pleacă fără cuvinte pe Instagram cu fața fără machiaj

- Aceste kituri de machiaj create de Alice Campello vor fi noile dumneavoastră "trebuie să aibă"

Loading...