Celebritati

José Antonio Canales Rivera: "Nu am nici o relație cu vărul meu Kiko Rivera"

întrucât Paquirri a murit la 25 septembrie 1984, dezacordurile din familia sa au fost ordinea zilei. La ispășirea totală a văduvei sale, Isabel Pantoja, împreună cu frații și fiii taurului, sa alăturat armonia nulă dintre Francisco și Cayetano Rivera și vărul ei, José Antonio Canales Rivera. Dar, în data de 20 a acestei luni, cei trei vor semna pacea în taurul lui Zahara de los Atunes, pentru a aduce un omagiu unchiului său, Antonio Rivera "Riverita".

Cu asta, asta presupusul veto al fraților Rivera împotriva vărului său, cu care nu au vrut niciodată să lupte în aceeași sărbătoare. Și a fost José Antonio Canales Rivera cel care a lucrat "miracol" al acestei reconcilieri ce vom trăi

"Sunt foarte fericit, Îmi iubesc foarte mult verișorii și așteptam reuniunea. Mă duc la acel pătrat cu cel mai bun spirit din lume, sunt încântat să împărtășesc cu cei doi veri ai mei o alergare atât de importantă pentru familia mea și pentru unchiul nostru Antonio. Va fi o zi foarte frumoasă. Merită să-i vadă pe cei trei nepoți care se luptă împreună ", spune Canales Rivera.

Surse apropiate de Rivera Ordonez au lăsat să se știe că relația proastă dintre verișoare ar fi putut proveni din faptul că copiii lui Paquirri nu i-au plăcut niciodată matusa ei Maria Teresa, mama lui Canales Rivera, du-te la mai multe seturi de televiziune să vorbească despre familie după moartea taurului, fapt pentru care nu i-ar fi putut ierta niciodată pe nepoții lor.

Inima Cu această întâlnire ați uitat vechile ghindii?

José Antonio Canales Rivera Bunicul meu a spus că timpul vindecă totul. Am fost înstrăinați de o serie de circumstanțe, care acum sunt uitate ...

C. De la cine a apărut ideea de reunire?

J.A.C.R. Inițiativa a fost a mea. Sunt arhitectul ideii.

C. De ce în Zahara?

J.A.C.R. Aici sa născut unchiul nostru. Și sper că toată familia merge.

C. Și de ce nu a putut fi rezolvat acest conflict de familie înainte?

J.A.C.R. Acestea sunt lucrurile care se întâmplă ... Da, este adevărat că reconcilierea ar fi putut veni înainte, că ar fi trebuit să facem lucruri care nu au fost făcute, să ne confruntăm cu dialogul și nu am ... Dar timpul îi pune pe toți în locul lor , iar acum ceea ce contează este că suntem împreună.

Mai bine să concili mai târziu decât niciodată "

C. Este ca și cum ai începe de la zero ...

J.A.C.R. Mai bine târziu decât niciodată.

C. Este legat de Kiko Rivera?

J.A.C.R. Nu, adevărul e că nu am nicio relație cu Kiko. Nu-mi amintesc că am avut vreodată o conversație cu el. Într-o ocazie, când Cayetano sa căsătorit cu Blanca Romero, văd dacă acum câțiva ani ne-am întâlnit la aceeași masă, am vorbit și până astăzi. Și, de asta, cred că au trecut 16 ani.

C. Când a vorbit ultima oară cu Francisco și Cayetano?

J.A.C.R. Cu Francisco, am văzut cu câteva zile în urmă în Sanlúcar de Barrameda și Cayetano cu mult timp în urmă, nu îl văd.

C. Sunteți invitat la botezul fiului lui Cayetano care va fi în luna iunie?

J.A.C.R. Am pregătit deja costumul ... și călcat.

C. Ai o prietena?

J.A.C.R. Am totul, dar nu banii (râde). Să spunem că întâlnesc o femeie, dar lucrul trece de la început ...

C. Și ce sa întâmplat cu "curtenirea" de vară cu Barbara Kimpel, cumnata lui Antonio Banderas?

J.A.C.R. Nimic. Ea este o prietenă bună ... Sa purtat cu mine, dar de acolo într-o curte ... nimic. Desigur, vă asigur că este o femeie minunată.

Mai multe stiri despre José Antonio Canales Rivera ...

- Canales Rivera și Barbara Kimpel, cuplu nou

- Canales Rivera: "Barbara este o femeie fantastică"