Celebritati

Motivul (real) de ce Maite Galdeano nu a primit fiica după expulzarea "GH Duo"

A atras atenția absență aseară pe set. Sofia Suescun a fost expulzat pentru a doua oară de la "GH Duo" și mama lui, Maite Galdeano, cu care are o relație indisolubilă ca bolnavul, nu era prezent. În schimb, ca apărător al Navarrei, a fost Cristian, fratele său - acum șofer al unui Kiko Matamoros care își pierde viziunea.

Cristian a scuzat-o la începutul galei: "E greu, e deprimat, e în pat. Este o chestiune foarte delicată. "Surprinzător, pentru că acum câteva zile a intrat în casa din Guadalix de la Sierra pentru a face rapapolvos fiicei sale, pe care a lăsat-o zdrobită, dar nimănui nu i-ar fi dat-o mai multă importanță.

Acum este revista "Lecturas" care descoperă motivul real pentru care Maite nu a mers să-și primească fiica. Este vorba despre o nouă operație estetică care ia lăsat câteva continuări, temporare, pe care nu dorea să le arate în fața camerelor. Haide, ești în stare de recuperare după scalpel.

Ce a fost retușat acum? Pleoapele. O intervenție chirurgicală care, potrivit publicației menționate mai sus, și-a lăsat chipul oarecum neconfigurată ca urmare a inflamației acelei zone a feței ei, deoarece intervenția este foarte recentă: aceasta a fost efectuată ultima dată luni, 25 martie.

Mai multe știri despre Maite Galdeano ...

- Maite Galdeano, în sfârșit părăsiți televizorul?

- Maite Galdeano se confruntă cu audiența "Sálvame"

- Maite Galdeano se mută la Madrid pentru boala ei

Video: 'Déjate querer' El videoclip de GH DÚO. Mediaset (August 2019).