Celebritati

Carmen Borrego se va divorța după scrisori

Belén Rodríguez a citit scrisorile la majoritatea concurenților din "Sálvame Okupa". Carmen Borrego a devenit indignată pentru că știrile nu s-au distrat, nici bune, nici rele. Dimpotrivă, Chelo García Cortés aproape recunoaște că se poate îndrăgosti de "Survivientes 2019"“. Dar vestea este că, se presupune, Carmen Borrego este pe punctul de a divorța.

Literele lui Carmen Borrego sunt foarte implicați în conformitate cu Belén Ro. Mai ales din cauza situației actuale, confuzia este mai mare. Dar există lucruri pe care Betleemul le are foarte clar și insistă și repetă Carmen Borrego: "Veți separa".

"Veți face un lucru călătoriți pentru a pune un plasture și veți reveni mai rău. Vei avea o dezgustătoare pe care o vei face. Poate nu de la separarea "Eu mă separ acum"Sau munca ta sau munca ta va influența Există cineva care va influența căsătoria ta să se dizolve"Îi spune Carmen că fața ei este o poezie și ea îi răspunde prietenei ei" Ce noapte îmi dai ".

Dar pentru a atenua situația, el a spus: "Este o separare care va fi bună pentru voi doi. Este un triumf pentru ambele"Și pentru mai mult el adaugă o bombă:" O scrisoare minunată va veni când plecați. Dacă nu te-am cunoscut deloc, aș spune că problemele pe care le au acum au mult de-a face cu soțul tău. Ai un alt bărbat, tânăr, cu dragoste întors"Carmen Borrego zâmbește pe jumătate, dar face clar că nu este cu nimeni și că nu este nici un tânăr în viața ei".Îmi iubesc soțul foarte mult ", spune el.

Mai multe știri despre Carmen Borrego

- Mânia monumentală a lui Carmen Borrego cu Terelu Campos în "Sálvame Okupa"

- Carmen Borrego isi prezinta noua fata dupa a doua operatie de barbie dubla

- Motivele pentru care Carmen Borrego pleacă "Sálvame"