Modă

Laura Escanes are maimuța Stradivarius mult mai confortabilă în primele luni de sarcină

Laura Escanes El ne-a dat o demonstrație de stil din nou și de data aceasta și pentru femeile însărcinate. De fapt, mama viitoare a Romei și începe să se laude cu mama însărcinată, ceea ce nu la făcut să renunțe la stilul său sau la unele articole de îmbrăcăminte ale noii colecții Stradivarius. Și asta este, deși nu puteam să merg de data asta Expoziția de vară împreună cu ceilalți influențatori și Aitana Ocaña, da este conștient de toate știrile firmei.

De data aceasta influenta a aratat-o ​​cu unul dintre cele mai tari costume de imbracaminte din sezon. De fapt, primul lucru care ne-a venit în minte de îndată ce l-am văzut, este asta de fiecare dată când avem mai puțin vară și să purtăm acest tip de îmbrăcăminte super-ușoară și confortabil capabil să facă zilele fierbinți mult mai ușor.

În plus, această maimuță include: butoane din față, tăietură fluidă, detalii de fagure pe partea de sus, curea de dresaj și toate într-o țesătură elastică capabilă să se adapteze la toate figurile, inclusiv mica femeie însărcinată pe care o are deja Laura Escanes și care a arătat în povestirile ei:

Laura Escanes a purtat această nouă maimuță Stradivarius în ultimele ei povești despre Instagram. Instagram.

Confortabil, răcoros și Cost redus! Da, citiți corect, această maimuță Stradivarius vă va costa doar 29.99 euro și de asemenea Se va simți ca o mănușă dacă sunteți gravidă sau nu.

Îmbrăcăminte de lână cu detalii centura, 29.99 euro. Stradivarius.

A devenit deja elementul nostru esențial pentru vară Și în a ta?

Nu ratați ...

- Alba Díaz a găsit topul de bază al jargonului care se simte mai bine

- acest costum de imbracaminte Primark va fi tot ce aveti nevoie pentru lookazos-ul tau

- Vrem să plecăm împreună cu acest set de Cristina Pedroche