Celebritati

Rezultatul final al autopsiei Julen

Raportul final al autopsie la Julen, copilul de doi ani care a fost găsit mort după 13 zile intr-o fantana a lui Totalán (Malaga), subliniază faptul că copilul a murit din cauza căderii în gaură. În plus, experții medico-legali exclude că moartea pickaxe-ului folosit în munca de salvare a afectat moartea.

Julen a căzut duminică, 13 ianuarie, la un puț de numai 25 de centimetri în diametru și puțin peste 70 de metri adâncime. Corpul lui a fost găsit la ora 01.25 dimineața, sâmbătă, 26 ianuarie, echipele de salvare care îl căutau din momentul evenimentului; și la 03.29 a fost posibil să-l ridicăm la suprafață.

Potrivit unor surse legale, Europa Press a indicat că medicul legist indică faptul că moartea celui mic a avut loc la ora 13.50, la "câteva minute" după precipitații și aceștia subliniază că cauza morții se datorează traumatisme cerebrale traumatice și leziuni ale măduvei spinării, prezentând două fracturi, unul în zona occipitală și altul în regiunea temporală stângă.

În plus, specialiștii subliniază că nu a fost o cădere liberă, dar "frânat" de frecare de haine și ieșind din fântână și susțin în raportul lor, de ce exclud faptul că pickaxe-ul folosit în salvare ar putea provoca moartea - a arătat un raport al apărării proprietarului fermei, investigat în acest caz - care indică medicina legală, printre alte motive, că acest obiect a început să fie folosit aproape patru ore după moarte.

Mai multe știri despre Julen ...

- Povestea teribilă a mamei lui Julen

- Tatăl lui Julen vorbește pentru prima dată: "Soția mea este spartă, suntem morți"

- reflecția lui Eva Gonzalez asupra știrilor publicate de Julen

Video: AUTOPSIE D'UNE OMBRE "death" clip 2015 (August 2019).