Modă

Sara Carbonero știe ce îmbrăcăminte denim va cuceri "aspectul" nostru în acest sezon

Ce am face fără acele haine de blugi de bază capabile să rezolve orice "aspect" ... Da, vorbim despre asta aceste articole de îmbrăcăminte denim de bază, în care suntem adesea prea leneși să investim, dar care sunt cheia pentru garderoba noastră și cele mai bune "lookazos". Și, în mod special, există unul care atunci când vine timpul și primăvara devine cel mai bun aliat al nostru: jacheta denim. Știm că ... a fost în cabinetele noastre de ani de zile, dar se pare Sara Carbonero ne a arătat clar că a sosit timpul să o purtăm în costumele noastre.

Sara Carbonero a avansat deja la noi toți în acest weekend cu un nou lookazo și un jachet de denim al cărui design de asemenea Am găsit-o perfectă pentru a purta fuste sau pantaloni înalți. Ea a combinat-o cu o fusta inalta pareo si cu un tricou cu mânecă scurtă de culoare albă.

Un denim de bază pe care îl știm nu lipsesc niciodată în dulapul Sara Carbonero în acest moment, ca stilul său de cowboy de cizme inseparabile și că de data aceasta aparține noii colecții de mango. Dar ceea ce plasează acest sacou de denim în afară de restul este care a designat stilul tăiat cu tivul răsucite. Un detaliu perfect pentru a favoriza acest tip de îmbrăcăminte care ne ajung deasupra taliei și asta ne va face să arătăm chiar mai înalt, pentru că, în plus față de stil, va prelungi vizual picioarele noastre.

De fapt, după ce am văzut această nouă bază a prezentatorului și am descoperit noul american "tăiat" de Bershka, suntem foarte clar că jachetele de lupte cu tauri au pornit pentru a cuceri stilurile și stilurile noastre în această primăvară și vară.

Dacă vă gândiți deja să copiați acest aspect nou de Carbonero cu una dintre fustele dvs. midi sau cu unele dintre rochiile dvs., trebuie doar să știți că Acest nou articol de îmbrăcăminte este încă disponibil la un preț de 39,99 euro pe web

Denim jacheta denim clar, 39.99 euro. Mango.

Asta da! Nu uitați cizmele de cowboy, Sara Carbonero le-a inclus și în acest nou "costum" și rezultatul ne pare a fi de 10!

Sara Carbonero pariază în acest weekend pentru o fustă pareo pareo, cizme și jacheta denim. Instagram.

Nu ratați ...

- Doamna de Rosa poartă cămașa Lefties pe care o vei dori în primăvara asta

- Teresa Andrés Gonzalvo epuizează una dintre cele mai ideale bluze din H & M

- Ai purta aceste blugi? Deși pare imposibil, ei sunt aproape epuizați