Modă

Înregistrează noul top al lui Aitana că nu vei decola până în septembrie

În final, toți muritorii au aproape aceleași preferințe. La fel de mult ca Aitana joacă într-o altă ligă și îmbrăcăminte costume de designeri de mare, în ziua de azi predomină firme "low-cost", unde au cumpărat înainte de a intra "Operațiunea Triunfo 2017"și câștiga faima care contează acum. Deci, Zara continuă în mod constant în sala ei de dressing și suntem mai mult decât bucuroși să descoperim unele dintre ele articole de îmbrăcăminte celebre a momentului.

Cu cîteva zile în urmă, ea a putut să vadă unul dintre cele mai originale pulovere ale noii colecții, cu spatele descoperit și croșetat, dar a fost un halter de vârf care ne-a convins să-l facem cu el de îndată ce am avut șansa este de gând să rezolva mai mult decât o singură privire. Cu toate acestea, care a fost surpriza noastră pentru a vedea că este complet epuizat în alb și poate că trebuie să așteptăm un pic pentru ao cumpăra. Cu toate acestea, verde purpuriu, negru și neon au toate dimensiunile disponibile și va da, de asemenea, o bucată de bucurie pentru tinuta noastră.

Aitana cu vârful lui Zara. Instagram

E de la Zara și costă 12,95 euro. Mai mult "cost redus" imposibil! Nu stim ce a combinat Aitana cu ea, dar nu exista nici o indoiala ca acesta este obiectul tipic al dulapului de jos pe care il puteti folosi ori de cate ori doriti, pentru tot ce se potriveste. Suntem în linie pentru a-l achiziționa!

Suprafață albă cu gâtul Zara: 12,95 euro. D.R.

De asemenea, ...

  • 11 vis arată că puteți cumpăra deja la H & M
  • Ne uităm la cea mai frumoasă rochie a momentului?
  • Acest "influențator" știe care este partea superioară pe care o puteți combina cu totul