Celebritati

Isabel Pantoja, trădată de Azúcar Moreno în filmul "Survivors"

Concursul Isabel Pantoja pe insula "supraviețuitori"oferă multe despre care să vorbim. Acum câteva zile a avut primul și cel mai greu confruntare cu Carlos Lozano și câteva minute mai târziu cu Monica Hoyos. Prezentatoarea o acuză de tratamentul preferențial pe care îl primește, lucru pe care Belén Esteban la menționat deja ocazional. Și în toată istoria asta ... ce face Zahăr brun? Aparent, tonadillera ea sa simțit trădată deoarece nu au apărat-o în primele lor dezacorduri, la fel ca și Chelo García Cortés, care a ieșit în apărare împotriva lui Pantoja înainte de disputa cu Lozano.

Surorile au preferat să nu se descurce din mizeria colegului lor, dar când a retras cuvântul, Se acuzau foarte mult de ea considerând inacceptabilă atitudinea sa. "Dacă vor să facă un spectacol, lasă-i să facă acest lucru, toată lumea vine să facă programul pe care îl doresc", a spus Encarna.

Stupid, mândru și arogant

Mai puternic a fost Toñi, care nu a ezitat să-l numească prost, arogant și suprem. "Cred că e proastă. Are întotdeauna păpuși pe care vrea să le apăram. Este un superb, nu-mi place ", a spus el.

"Vorbește și oamenii trebuie să fie liniștiți, dar nu, aici ești încă unul, nu vreau oameni cu karma rău în viața mea, cu atât mai bine, dacă dansezi fiul, totul e minunat, dar acum o faci deja că ești rău. Am avut un concept foarte bun despre asta și am fost foarte dezamăgit. Cred că o persoană foarte haughtă, vorbind prost despre oameni. Trebuie să faci ceea ce trimite și nu mă simt așa ", a condamnat cel mai tânăr dintre Salazar.

O situație care nu se oprește foarte bine pe Isabel Pantoja să o aibă foarte puține suporturi în cadrul concursului. Va trebui să așteptăm să aflăm dacă acest lucru va rămâne doar într-un mic dezacord sau va fi începutul unui front deschis între cântăreți.

Și ...

- Acesta este contractul de milionar pe care Isabel Pantoja la semnat cu Mediaset

- Isabel Pantoja vorbește despre pierderea în greutate a fiului său, Kiko Rivera

- Barbara Rey devine cea mai mare ură a lui Isabel Pantoja