Celebritati

Mel B încearcă să-i tacă pe bunicul ei pentru 1,8 milioane de lire sterline

Mel B continuă înconjurat de controverse. După ce a spus abiertei într-un program de televiziune romantismul presupus, care se întreținea cu Geri Halliwell, acum încearcă să-i liniștească pe dădacă prin mituire. Cântăreața a fost de acord să plătească 1,8 milioane de lire sterline, deci nu vorbesc mai mult, așa cum a declarat ziarul "Soarele".

Se pare că "fata de exspice" a avut relații romantice oarecum complicate pe tot parcursul vieții. Căsătoria ta cu Stephen Belafonte a încheiat divorțul după maltratarea și abuzurile denunțate de ea însăși. Momentul în care aventura cântăreței a fost dezvăluită cu bunicul ei, Lorraine Gilles, pe care ea a definit-o "Prostituată, furler de acasă și exploatator în faliment", dar cu care a fost de șapte ani.

Înainte de declarații, bona nu a ezitat să denunțe pentru defăimare și manifestare, în numeroase ocazii, a dovezilor care au arătat relația, punând artistul în centrul tuturor ziarelor, zi, da, zi, de asemenea.

Astfel, Mel B - aparent obosită de a fi povestit despre ea - a decis să plătească aproape două milioane de lire pe fostul ei "dădace" pentru a nu-l șterge în fața tuturor. O înțelegere Gilles pare să fi acceptat și că va lăsa în urmă una dintre multele controverse care înconjoară artistul.

Mai multe stiri despre Mel B ...

- Mel B confirmă relația de lesbiene cu Geri Halliwell

- Mel B dezvăluie motivul stării sale proaste cu Victoria Beckham din 1995

- Mel B mărturisește că a încercat să se sinucidă