Frumusețe

Nagore Robles schimbă "aspectul" și pariază pe cele mai întunecate bretonuri

Nagore Robles El a vrut să-și reîmprospăteze imaginea și se pare că a reușit să-l desființeze, merită redundanța și o schimbare de "aspect" in parul tau. Una dintre acele schimbări de întinerire care sunt tot mai celebre în acest sezon: bretonul.

Dar de data asta nu e vorba de vreo falsă falsă, așa cum am văzut deja Paula Echevarría sau Blanca Suárez, dar am vorbit despre asta o bretonă adevărată cortină. Un tip de breton care este perfect pentru a relaxa aspectul datorită deschiderii sale în mijloc și în plus Oferă un aspect mult mai mic față de orice tip de față.

Nagore Robles El a profitat de participarea sa penultima dezbatere a "GH Duo" și aspectul ei oriental, cu o rochie inclusă de Vicky Martín Berrocal, pentru a arăta această schimbare nouă și măgulitoare a "aspectului".

Această schimbare nouă a imaginii va avea legătură cu răspunsul la acea criză psihică pe care a legat-o acum câteva zile față de urmașii săi? Fie ca atare, suntem convinși de acest nou "aspect" al colaboratorului și suntem clar că nu există o modalitate mai bună de a deschide o nouă scenă plină de pozitivism decât de o schimbare bună a peisajului și dacă este inclusă o schimbare a imaginii, chiar mai bine.

Ați îndrăzni să pariați pe acest tip de breton?

Nu ratați ...

- Elsa Pataky surprinde cu o schimbare radicală a aspectului de la blondă la brunetă

- Tunsul noului María Bernad va fi cel mai purtat în această primăvară

- Alba Díaz revine la origini cu o schimbare neașteptată a aspectului

Loading...