Celebritati

Kim Kardashian răspunde criticilor după ce a aflat că studiază legea

Kim Kardashian El nu se gândește să se lingușească cu critici. Ea nu a făcut-o niciodată și nu intenționează să o facă acum că este clar că își va urmări visul de a fi avocat până la sfârșit. Deoarece sa învățat că el a fost instruit timp de un an pentru a practica legea, există multe voci critice care au fost ridicate împotriva lui.

Ea a decis să răspundă. Acesta a fost într-un interviu în care a fost mai mult decât clar. "Anul trecut m-am înregistrat la Baroul de Stat din California pentru a studia legea. În următorii 4 ani trebuie să fac cel puțin 18 ore pe săptămână, Voi face mai multe examene, scrise și cu mai multe opțiuni, pe lună. Ca să termin primul an, mă pregătesc deja pentru un examen care este o versiune mai mică a funcționarului ", explică el.

"Am văzut comentarii de la oameni care spun că privilegiul meu sau banii mei au fost responsabili că a venit atât de departe, dar nu este cazul. O singură persoană chiar mi-a spus să rămân acolo unde am aparținut ", explică el despre comentariile pe care a trebuit să le facă față în ultima săptămână.

Vreau ca oamenii să înțeleagă asta nu este nimic care să vă limiteze atunci când vine vorba de urmărirea viselor și de atingerea unor noi obiective. Puteți să vă creați propriile căi, așa cum fac eu ", continuă el, afirmând că, indiferent de cât de" celebritate "este, el are dreptul să formeze sau să aleagă calea pe care o consideră cea mai convenabilă pentru viitorul său.

Examenul de stat nu-i pasă cine ești "

"Examenul de stat nu-ți pasă cine ești, această opțiune este disponibilă pentru toți cei care trăiesc într-un stat care o permite, este adevărat că nu am terminat colegiu: ai nevoie de 60 de credite colegiale - am avut 75 de ani - să particip la" "- un obicei care permite viitorului avocat să se pregătească cu un stagiu în loc să meargă la universitate - este o școală de drept tutore de avocați ", explică el, în cazul în care cineva nu a învățat încă că trebuie să respecte restul muritorilor.

"Pentru oricine crede că aceasta este opțiunea ușoară, nu este așa. Îmi petrec weekend-urile de la copiii mei în timp ce citesc și studiez. Lucrez toată ziua, îmi pun copiii în pat și petrec nopțile studiind. Sunt momente când mă simt copleșit și cred că nu pot să o fac, dar am sprijinul celor din jurul meu, care mă susțin ", își continuă povestea.

Anul trecut mi-am schimbat numărul de telefon pentru a deconecta "

El a concluzionat: "Anul trecut mi-am schimbat numărul de telefon pentru a vă deconecta pentru că am făcut acest angajament strict pentru a-mi atinge visul: nu este niciodată prea târziu, vreau să-i mulțumesc lui Van Jones pentru că a crezut în mine și mi-a spus-o lui Jessica Jackson. Erin Haney au fost responsabili pentru a fi mentorii mei și voi fi întotdeauna recunoscător pentru asta, pentru timpul în care investesc în mine, deoarece ei cred în mine și mă susțin în această călătorie. În această săptămână trebuie să prezint un eseu despre nemulțumirile majore în neglijări. Îmi doresc noroc.

Mai multe știri despre Kim Kardashian ...

- Kim Kardashian îi explică fiicei sale, North West, de ce sunt celebre

- Va trebui Kim Kardashian să renunțe la machiaj din cauza bolii ei?

- Fotografia socantă a bolii lui Kim Kardashian

Video: Doamne Fereşte, ce mesaj a primit Adelina Pestriţu! Vedeta nu s-a mai putut abţine şi a dat un răspu (August 2019).