Celebritati

Chayanne și fiul său Lorenzo își arată absulul

Sportul este o parte esențială a vieții Chayanne. La aproape 51 de ani, care va fi în iunie, cântăreața "Salome" se află într-o formă fizică de invidiat, pe care mulți dintre cei 20 au vrut-o deja, și îi place să se laude prin intermediul rețelelor sociale, unde arată cât de bine se înalță Greutăți și exerciții fizice. O rutină care pare să fi moștenit-o fiul său Lorenzo, care este la fel de potrivit ca artistul. Deși se pare că nu este de acord cu această afirmație și crede că mai are multe de făcut pentru a ajunge la el.

"Nici măcar nu mă apropii de nivelul tău", a scris fiul cântărețului pe Instagram, împreună cu o fotografie a ambilor care i-au arătat figura tonifiată. evidențiați că are 50 de ani și că, în opinia lui, este mult mai bine decât el. Nu există nici o îndoială că el iubește să se arate ca un tată. Publicația pare să fi condus fanii nebuni, depășind cele 65.000 de cărți și peste 1.200 de comentarii.

Relația dintre tată și fiu pare a fi cea mai sănătoasă și de invidiat. În numeroase ocazii, ei au împărtășit publicul cât de confortabil sunt împreună și cât de bine o petrec ca o familie, ca și toamna trecută când s-au deghizat ca Superman și Captain America pentru a sărbători Halloweenul.

Lorenzo - în vârstă de 21 de ani - este rezultatul dragostei dintre Chayanne și modelul venezuelean, Marilisa Maronesse, pe care sa căsătorit cu aproape trei decenii în urmă. În plus, au o altă fiică în comun, Isadora, care tocmai a împlinit vârsta.

Mai multe știri despre abdominali ...

- Leticia Sabater reapare după operația sa estetică ca noua Madonna

-Chabelita Pantoja intră în sala de operație pentru a-și retușa absulul

- Cum să creați o sală de gimnastică cu costuri reduse la domiciliu