Trăi

Ai trăit o pauză? 9 lucruri despre care nu trebuie să te simți rău

rupturile sunt procese dificile. Contrar a ceea ce s-ar putea crede, separațiile au o componentă chimică foarte puternică, precum și o sentimentală.

A fi într-o relație și prin urmare, în dragoste, ne face liberi dopamina, serotonina și oxitocina ceea ce ne face să ne simțim excitați, plini de energie și, mai presus de toate, fericiți. De aceea, când dragostea este doar lovită, stopăm eliberarea tuturor acestor hormoni și căderea devine de multe ori nesustenabilă.

Adoptați noi comportamente și obiceiuri după ce pauza este complet normală, chiar benefică. Gândiți-vă la aceasta ca o modalitate pentru corpul vostru de a face față durerii și pierderii. Dacă treceți printr-o pauză ... luați notă, pentru că nu trebuie să vă simțiți rău să faceți oricare dintre următoarele lucruri.

prin GIPHY

Evitați scenariul obișnuit

Dacă dvs. și partenerul vostru ați împărtășit aceleași cercuri sociale (care include frecventarea acelorași locuri: baruri, restaurante ...), este absolut normal că doriți să vă odihniți și să respirați după separare. Dacă nu vă simțiți suficient de puternică să ieșiți și să continuați cu viața socială ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, nu vă faceți griji. Nu te simti rau.

Discutați cu prietenii dvs. despre acest subiect

Dacă ești un fan necondiționat al Sexului și al orașului, probabil că ai văzut episodul în care Carrie se plânge pentru cea de-a unsprezecea oară pentru o despărțire cu Big. Samantha, Miranda și Charlotte îi spun că nu vor mai asculta dramă, dar ea ia această excepție (relația dintre Carrie și Big era un roller coaster autentic), nu regula. Prietenii dvs. vor dori să fie acolo pentru a vă sprijini. Și veți avea nevoie de ele.

Dă-ți mizeria

Nu este timpul să numărăm calorii. Dacă mănânci napolitani, fidea, înghețată și scones pentru o săptămână este ceea ce trebuie să depășești acest moment, dă-i drumul. Și să recunoaștem, ciocolata vă îmbunătățește starea de spirit, este dovedită științific. Dacă mâncarea vă ajută în acest proces de îndurare, nu vă simțiți rău, însă nu uitați că această perioadă nu poate dura pentru totdeauna. Și într-un anumit moment, va trebui să începeți să mâncați sănătos, nu din cauza aspectului fizic, ci din cauza sănătății dumneavoastră.

prin GIPHY

plânge

Plânsul nu este o acțiune de slăbiciune, ci o cale de eliberare și de aerisire. Dacă ai nevoie să arunci niște lacrimi ca să te simți mai bine, fă-o. Nu este nimic în neregulă cu asta. Scoateți toate aceste sentimente mixte.

Ține minte experiența ta

Este bine să vă amintiți tot ce ați împărtășit. Dacă a fost o relație lungă, cel mai normal lucru este că momentele au fost împreună multe, așa că nu vă rușinați să le aduceți aminte de toate. Doar nu fi martirizat, cu aceste momente. Este bine să-ți arunci partenerul mai puțin, dar să încerci să găsești șanse să te relaxezi, sportul poate fi o idee fantastică.

Blocați-vă ex

Nu te simti rau sa faci asta, este normal sa te simti dezgustat. Dacă te gândești doar că te poți vedea pe fostul tău prieten într-un post din Instagram, primești sentimente copleșite, bloca-l, nu-ți face griji. În plus, nu trebuie să primiți mesaje la ora două dimineața la "Mi-e dor de tine" atunci când știi că nu vor avea succes. Deci, dacă trebuie să blocați și numărul de telefon, nu ezitați. Totul pentru ca tu să nu dobândești o dinamică toxică.

prin GIPHY

Lăsați o pauză rețelelor sociale

Poate că văzând cupluri îndrăgostite, sărutându-vă și îmbrățișând toată ziua nu este cel mai bun medicament. Ai nevoie de o pauză? Lăsați orice rețea socială. Și restul lumii 2.0.

Au sentimente mixte despre pauză

Am avut cu toții impulsul de a rescrie un mesaj text, de a cere universului de ce sa terminat ... este normal să întrebi întrebări după pauză, dar principalul lucru este să rețineți că dacă această separare a avut loc într-o Primul moment, are un motiv pentru a fi.

Simțiți-vă liber

După ce ați făcut cele opt pași anteriori ... în cele din urmă ajunge un moment, când vă așteptați cel mai puțin în care spuneți: am depășit-o. Și de aceea vă simțiți liberi. Și nu ar trebui să aveți gânduri negative despre asta, trebuie să continuați. După furtună, calmul intră întotdeauna.

prin GIPHY

Ați putea fi, de asemenea, interesat ...

  • A dispărut dorința ta sexuală? Poate fi din unul dintre aceste motive
  • Aceștia cer retragerea tutorialelor care îi învață pe bărbați să spioneze telefoanele mobile ale partenerilor
  • Creierul este cheia sexului și a orgasmului

Video: 13 Things People Don't Realize You Do Because of Your Anxiety (August 2019).