Frumusețe

Tratamentul favorit al lui Maria Pombo pentru a elimina celulita și a arăta picioarele frumoase

María Pombo el știe că vreme bună și că este timpul să luăm fuste și rochii din dulap (haine de baie pentru cei care au și mai mult noroc). Asta înseamnă că este timpul să purtați acele picioare care au fost acoperite toată iarna, cu presiunea zilnică a blugilor care rănesc circulație și cu rezervele minime de vitamina D.

Și mai bine să nu mai vorbim sfârșeală și cel fericitacumulata celulita care ne aduce capul la femei. Deci, dacă în acest an doriți să vă scoateți ciorapi fără teamă, luați notă de tratamentul pe care îl aveți influentator el a încercat deja. "Nunta, luna de miere si prefixul de vara" (nunta, luna de miere si pregatirile pentru vara), a comentat María Pombo in Instagram Povestiri.

María Pombo arată tratamentul care se face pe picioarele ei, forma Tacha Body by Tacha Beauty. povestiri instagram

Influențatorul a fost supus tratamentului Forma corpului a centrului estetic Tacha Beauty. Da, același centru în care faimosul ca Paula Echevarría, Blanca Suárez sau Vicky Martín Berrocal să aibă grijă de fața ta cu masca neagră de carbon. Forma corpului Tacha Combate flasculitatea, îmbunătățește celulita și reduce grăsimile localizat. "Prin tehnologia Vela Shape III se combină tehnologia infrarosu, radiofrecventa si masaj de absorbtie pentru a aplica căldură țesuturilor într-un mod precis, producând o încălzire intensă a celulelor adipoase (adipocite), a septei fibroase înconjurătoare și a fibrelor de colagen dermice subiacente ", explică Tacha.

Un proces care activează circulația și favorizează drenaj limfatic, metabolismul celular și reapariția colagenului. Rezultatul: corpul este remodelat, volumul scade în părți mai umflate de grăsime și îmbunătățește structura și textura pielii. În plus, acest proces nu numai că servește picioarelor, ci poate fi aplicat și altor părți, cum ar fi abdomenul. Rezultatele sunt deja vizibile din prima sesiune de șase care are loc. Total: 1.800 de euro. Ce aștepți să arătați picioarele frumoase în această vară?

Nu ratați ...

- Cea mai recentă modă în clinicile estetice este de a cere o față bogată

-Marta Hazas mărturisește care este tratamentul anti-îmbătrânire cu cost redus cu care curăță ridurile în 7 zile

- Alimentele pe care Sofía Vergara nu le include în dieta lor pentru a evita celulita

Video: Smart Life - Împărăția plantelor este aproaope de noi - cu Ștefan Manea (Februarie 2020).

Loading...