Frumusețe

Rosalia a găsit cel mai ușor iluminator pentru a aplica instantaneu un efect bun

De data aceasta nu vom vorbi despre cum să obțineți unghiile lui Rosalía sau despre schimbările sale radicale. Acest lucru vă interesează și mai mult. Este un cosmetic care te lasă fata buna instantaneu, cu netedă și radiantă, ca și cum ai fi dormit opt ​​ore.

Nu ați încercat încă iluminatorul? Este un produs de machiaj care va deveni unul dintre de bază Essentials de articole de toaletă atunci când știți toate utilizările sale. Pentru că nu este nimic mai bun decât obținerea unui iluminator cu care, în același timp, puteți șterge acele mici imperfecțiuni din zi în zi, care apar fără avertisment pe față: roșeață, cosuri și toate semnele de oboseală (pungi, cercuri întunecate, riduri ...) care vă preiau ochi contur după o noapte rea

Artistul a împărtășit în contul său Instagram ce ar putea fi cel mai bun aliat al tău pentru a lupta împotriva feței: Concealerul iluminant Touche Éclat de Yves Saint Laurent, pe care îl puteți obține în El Corte Inglés și care este redus la 27 de euro. Un obiect de închinare creat de artistul mitic de make-up Terry de Gunzburg, cu care puteți retușa și ilumina toate zonele feței și gâtului pentru o întinerire.

Aplicatorul său sub formă de perie permite atingerea pleoapelor cu o mai mare ușurință și precizie. trezește-te, în colțul lui gură pentru a da mai mult volum, la claviculele pentru sculpteza și conturul sprâncenelor pentru a stăpâni ne-turul. Faceți clic de trei ori pentru a obține suficient produs la vârful pensulei. Mulțumită textura ultrafină și catifelat, și echilibrul dintre transparență și acoperire, îl puteți folosi pe orice hidratant, bază de machiaj sau pudră de soare, astfel încât orice oră din zi este perfectă pentru a vă atinge machiajul sau doar pentru a da atingerea luminii la fața obosită.

Nu ratați ...

- Rosalía surprinde pe Instagram cu o culoare neașteptată și nouă de păr

- Acesta este trucul viral de machiaj pentru a ascunde cercurile întunecate

- Cele mai bune trucuri pentru a-ți face ochii de la 50 de ani

Video: Pop Raul - De cand pe Domnul l-am aflat (Februarie 2020).

Loading...