Frumusețe

Știți ce este secretul barbei lui Jon Snow în jocul de trini?

Astăzi (în cele din urmă) premiere Joc de tronuri în Spania și, în termeni de frumusețe, părul alb de culoare Khaleesi care este triumfător pe Instagram nu este aspectul de frumusețe cel mai comentat pe rețelele sociale. Sâmbăta trecută Kitul Harington(Jon Snow, în Game of Thrones) el a apărut ras si cu parul scurt pe setul de Sâmbătă Program live. Până acum, am văzut întotdeauna Harington cu o barbă, în timpul filmării seriei HBO i sa interzis să se rade prin contract; deși a făcut-o în 2016, între anotimpuri, ceea ce a provocat o adevărată respingere a aspectului fără păr.

Păr scurt fără barbă. Acesta este modul în care Kit Harington a apărut sâmbătă în programul Saturday Night Live. Instagram: @nbcsnl

când a început să filmeze din Game of Thrones Kit Harington avea doar 22 de ani și o față practic fără barbă. Și tocmai acea caracteristică a fost aceea care ia convins pe cei responsabili de seria asta ar putea sa se incarneze in fictiunea Jon Snow, in varsta de 17 ani a căror inocență sa reflectat în fața lui și în barba rară a primelor sezoane de ficțiune.

Cu toate acestea, timpul a trecut, anotimpurile și-au continuat cursul, iar Jon Snow a crescut, devenind un om cu caracter. Atunci producătorii i-au cerut lui Harington să-și mărească barba, astfel încât personajul său să arate o înfățișare mai curată și mai puțin tânără. Problema a fost asta actorul nu are o barbă foarte groasă, astfel încât echipa de machiaj Trebuia să acționeze. Nu aveau de ales decât să umpleți, cu ajutorul creionului sprâncenelor, găurile care erau vizibile astfel încât personajul lui Jon purta o barbă demnă de un tânăr care a petrecut luni fără să se rade.

Nu ratați ...

- Da, Urban Decay lansează palete de make-up de la Game of Thrones ... Și tu le vei dori pe toate

- De ce Sophie Turner nu isi spala parul in timpul filmarii Jocului de Tronuri

- Va fi anul 2019 anul în care machiajul bărbaților este normalizat?

Loading...