Frumusețe

Acesta este vopseaua blondă bej, care cade între faimoși și influențatori în această primăvară

Deși celebră ca Charlize Theron, Emilia Clarke sau Cate Blanchett ei și-au vopsit părul maro, culoarea blondă este în continuare tonul preferat de multe celebre. Desigur, de fiecare dată, acest lucru atinge un ton diferit care devine tonul esențial al sezonului, iar în această primăvară blonda nu mai este platină sau la fel de rece ca înainte, ci mai degrabă tonul stea al momentului, bejul, este mai cald.

Hailey Baldwin a fost ultima care a ales această blondă mai puțin platină și mai bej. "Este o mulțime mai calde și mai naturale, deoarece contrastul cu culoarea bazei este mai mic; De asemenea, ne permite să plasăm spațiul pentru vizitele în cameră ", explică el. Cristina Cali, din camera Studio C. "Pentru a realiza acest lucru, puteți utiliza tehnica BALAYAGE care, atunci când este făcută de mâna liberă, realizează un efect natural mult mai dinamic; apoi se termină cu o cald umbra pentru a obține o strălucire suplimentară. De asemenea, puteți alege I Ombre, cu o baie de culoare care unifică tonul și oferă o profunzime mai mare dacă părul este deteriorat sau decolorat grav ", adaugă expertul în păr.

Blondă, cu o nuanță caldă, este pariul pentru această primăvară a salonului de coafură din Madrid Studio C. instagram: @studiocmadrid

Și, deși acest tip de blondă este mai puțin dramatică decât platina, părul va sta, de asemenea mai poros și chiar uscat. De aceea, la domiciliu trebuie să ai grijă de el cu un gamă specifică pentru părul colorat, care va menține tonul oferind în același timp o hidratare suplimentară. În plus, este de asemenea recomandat înlocuiți șamponul obișnuit cu altul care conține pigmenți albastri la fiecare 15 zile, deoarece acesta contaminează pigmenții portocalii care apar de obicei în păr cu o bază întunecată.

Nu ratați ...

- Feriți-vă de coloranți! Tot ce trebuie să țineți cont când schimbați culoarea parului

- Bucăți, vopsele, coafuri ... Șase erori de păr care te fac să arăți mai în vârstă

- Acest influențator știe care este samponul perfect pentru tonul și strălucirea părului blond

Loading...