Frumusețe

Vicky Martín Berrocal îi dezvăluie esențele de frumusețe pentru o față strălucitoare și fermă

Stresul, schimbările de temperatură, dieta proastă sau timpul limitat pe care îl putem dedica rutinei noastre de frumusețe ... sunt unele dintre aspectele care pot avea efectul lor pe pielea noastră și, prin urmare, să fie vizibile pe fața noastră. Acest lucru, împreună cu semnele tipice ale îmbătrânirii, pot face pielea să piardă elasticitatea sau să arate mult mai dulce. dar Dacă vă spunem că Vicky Martín Berrocal are soluția pentru toate acestea?

Și nu ... nu e vorba despre nici un tratament în nici o clinică, dar de data aceasta vorbim un ser aproape regenerant miraculos și un ser anti-îmbătrânire cu vitamina C. De fapt, sunt două dintre cele mai simple și eficiente produse Kiehl, care sunt deja printre necesitățile indispensabile ale designerului. Ea ne-a dezvăluit-o prin una dintre poveștile ei recente despre Instagram:

Vicky Martín Berrocal a dezvăluit un alt element esențial al frumuseții sale pentru o piele radiantă. Instagram.

"Concentrat puternic pentru reducerea concentrației de zi pentru o față strălucitoare și concentrat de recuperare la miezul nopții noaptea vă restabilește pielea!", designerul a scris în poveștile menționate.

Două esențiale pe care nu am putut rezista să căutăm pe web Kiehl, unde am descoperit de asemenea că:

Serul cu Concentrat de reducere a concentrației de linii puternice de vitamina C este infuzat cu 12,5% din L-acid ascorbic și 2% din ascorbil. O formulă care vizibil reduce liniile de expresie, sporește iluminarea pielii și îmbunătățește textura. De asemenea, ajută la reducerea vizibilă a porilor pentru a arăta pielea mai fină Infuzată cu acid hialuronic și este, de asemenea, formulată pentru toate tipurile de piele.

Serul cu vitamina C Concentrat puternic de reducere a intensității liniei, 60 de euro. Kiehl.

Pe de altă parte, serul de reparații nocturne de recuperare de noapte Midnight Recovery Night estePermutate cu ingrediente cum ar fi uleiul esential de lavanda si uleiul de primula de seara astfel încât pielea să apară regenerată. Acest ser își exercită acțiunea regenerativă pe timp de noapte pentru a ajuta pielea sa se recupereze din agresiunile zilnice si sa imbunatateasca fermitatea si elasticitatea pentru a obtine o piele regenerata si radianta.

Ser de revitalizare nocturnă și regenerator de piele, 44 de euro. Kiehl.

Desigur, dacă vă gândiți deja să cumpărați oricare dintre aceste seruri, amintiți-vă că serul de restaurare trebuie aplicat după ce ați îndepărtat complet machiajul cu agentul de curățare a feței. Un al doilea pas important pentru a obține un efect regenerativ corect asupra pielii în timpul nopții. Sunteți gata să prezentați o față radiantă ca cea a lui Vicky Martín Berrocal?

Nu ratați ...

- Vicky Martín Berrocal are cheia pentru a elimina imperfecțiunile pielii

- Sandra Barneda surprinde cu o schimbare radicală a aspectului în părul ei

- Vitamina F, secretul unei piele perfectă și radiantă, la orice vârstă

Loading...