Celebritati

Kiko Matamoros ar avea un nou partener: Marta López Álamo

Nu au trecut încă 24 de ore Diego Arrabal va informa exclusiv în contul lui Instagram, că Kiko Matamoros și Cristina Pujol s-au rupt, când au fost confirmate de către ambii protagoniști ai știrilor. Mai întâi ea; după el.

Kiko a numit programul în care colaborează, "Salvează-mă", pentru a da explicații relevante și, probabil, punerea bandajului înaintea rănirii, pentru că Arrabal a amenințat că va da detalii cu privire la ce termen a avut loc ruptura.

Există lucruri care ne-au afectat relația "

"Este adevărat că relația cu Cristina sa încheiat, ruptura este din mai multe motive, mai multe circumstanțe și nu există oameni implicați. Există lucruri care ne-au afectat relația și asta este. Cristina este o femeie minunată și o persoană grozavă și nu am nimic rău de spus despre ea ", a mărturisit ea cu seninătate.

Cu toate acestea, unul dintre colegii săi a afirmat că partea terță nu era în întregime adevărată. Kike Calleja a fost responsabil de eliberarea "bombei": "Are o nouă iluzie. Ea începe să fie văzută cu o fată mult mai tânără decât Cristina. E foarte drăguță, modelă, blondă, cu ochii deschiși și au fost împreună timp de cincisprezece zile ".

Cine este? Putem, de asemenea, să răspundem. Se numește Marta López Álamo, acest an este prezentat Miss World Spania și, deși locuiește la Madrid, este o nativă din Granada. Cu mare succes în rețelele sociale, putem spune că este competența directă a fiicei partenerului ei, Laura Matamoros.

Student de la Managementul și administrarea afacerilor la Universitatea Autonomă din Madrid, în aceste rețele sociale a fost foarte detaliat lupta care a luptat împotriva anorexiei a fi un exemplu pentru toți acei oameni care trec printr-o situație similară.

Mai multe stiri despre Kiko Matamoros ...

- Kiko Matamoros și Cristina Pujol suferă prima lor criză

- Kiko Matamoros vorbește despre orbirea ochiului drept

- Kiko Matamoros și Cristina Pujol s-au rupt

Loading...