Frumusețe

Rozul machiaj de ochi al lui Dulceida, pe care îl vei copia în primăvara asta

În aspectul clienților, pe covorul roșu, în aspectul zilnic, faimosul și influențatorii îl au clar, această primăvară roz este culoarea care triumfă cel mai mult în aspectul lor, dar mai ales în fardul de ochi. Un tip de culoare care este perfect pentru a ne reîmprospăta și întineri fața la maxim și pentru cine Dulceida sa înscris deja într-unul din privirile ei recente de la Instagram.

Dar influența a preferat să aplice fardul de ochi, nu pe partea pleoapei mobile unde suntem mai obișnuiți să o vedem, dar am aplicat-o în zona lacrimală. O alternativă ideală pentru acest tip de nuanțe în roz, deoarece, precum și umbre strălucitoare, iluminatoare sau nuante pastelate; Ele sunt perfecte pentru a da amplitudine aspectului și, în acest caz, și o atingere de culoare pentru machiajul nostru.

Dulceida a împărtășit acest nou aspect de machiaj cu adepții săi din Instagram. Instagram.

Ea însăși a fost responsabilă pentru a arăta rezultatul în povestirile ei Instagram și într-una dintre cele mai recente viziuni pe care le-a făcut în această rețea socială. Un aspect roz total cu coifuri de tip blazer și ciclism care a combinat, de asemenea, pentru a se potrivi cu machiajul lor.

Adevarul este ca acest machiaj care a influentat influenta pe care ne-a placut-o atat de mult in combinatie cu dermatograful negru inseparabil, care Ne gândim deja la copierea în primăvară.

Dacă vă gândiți și la inovarea în acest sezon cu acest tip de machiaj de ochi și nu știți de ce tonul roz, noi Vă recomandăm să decideți pentru orice nuanță de lumină roz și dacă aveți o atingere de luminozitate chiar mai bine. Acest amestec va face ca ochii dvs. să devină protagoniștii necontestați ai machiajului dvs. și să aducă, de asemenea, mult mai multă lumină.

Dar dacă vă gândiți la o opțiune mai ieftină, puteți, de asemenea, opta să aplicați aceeași fard de obraz sau ruj pentru a da culorii subtile a aspectului Ce aștepți să vă înscrieți pentru această nouă tendință de machiaj?

Nu ratați ...

- Cum să folosiți filele magnetice despre care vorbește toată lumea?

- Există un ruj mat care promite să nu crack în ore (și Dulceida a încercat deja)

- Pliantul plutitor: cel mai simplu mod de a obține ochelarii de influență preferați

Loading...