Frumusețe

Sara Carbonero își schimbă aspectul cu o nouă culoare și păr

Mai puțin este mai mult, este unul dintre premisele noastre preferate și cel care este Sara Carbonero a urmat din nou pentru a vă reînnoi părul. De fapt, gazda a optat pentru una dintre acele schimbări super-subtile care au un aspect nou pentru orice păr și care, fără îndoială, va deveni din nou tunsul sezonului. Și de data aceasta nu are nimic de a face cu buclele lui cu efect umed pe care l-am văzut cu o lună în urmă, dar de data asta el a preferat reînnoi tăierea și tonul părului.

Ea însăși a fost responsabilă să ne arate rezultatul unul dintre egoistele lui Instagram. Unde am văzut de asemenea că această nouă imagine este opera lui Cameră Cheska și directorul ei artistic María Baras.

În Instagramul acestui salon de coafură am aflat că acest lucru o nouă culoare plină de lumină și reflecții purtat de Sara Carbonero, este rezultatul unui a "Am degradat pentru castane amestecând mai multe nuanțe de ciocolată, miere de aur și niște pete luminoase șampanie în mijloc și se termină". O atingere de lumină cu evidențierea blondă și aurie care aduce mai multă mișcare și volum la coama ta.

Am apreciat și asta tăierea jurnalistului sa schimbat, de fapt acum prezintă mai multe straturi inegale și nu drepte, așa cum am văzut în schimbarea anterioară a aspectului la începutul lunii martie. El a optat, de asemenea, pentru o bretonă foarte subtilă și lungă, pentru a da mai mult formă tăieturii.

Poate că Sara Carbonero se gândește să-l lase lungi pentru vară și de aceea am optat pentru straturi. Fiți așa cum este din nou rezultatul Am iubit-o! Va deveni cel mai copiat schimbare de aspect, de asemenea, în acest sezon?

Nu ratați ...

- Sara Carbonero ne lasa fara cuvinte cu aceasta fotografie fara machiaj pe Instagram

- Sara Carbonero are cele mai frumoase și mai frumoase blugi din Zara

- Trucul infailibil pentru a obține valuri surfer chiar și în cel mai drept păr

Loading...