Frumusețe

Cinci trucuri pentru a aplica machiajul care vă va schimba viața

Dacă v-am spus ieri despre cele mai frecvente greșeli care se fac de obicei în momentul aplicării machiajului, explicăm astăzi cum ar trebui să aplici produse de machiaj astfel încât aspectul dvs. pare să fie făcut de un profesionist. Cheia este în evidențiați zonele din fața dvs. în mod corect, dar fără a renunța la un finisaj natural. Continuați să citiți și veți vedea cum vă ridică sprâncenele, genele și aspectul grafic.

Faceți-vă sprancenele în mod natural

Imprimantele impunatoare sunt la moda, iar machiajul a devenit un pas in rutina machiajului. Cu toate acestea, dacă nu doriți ca forma să fie prea pătrată și tonul prea întunecat, va trebui să faceți Acordați o atenție deosebită atunci când le desenați. Pentru a obține forma perfectă, luați un creion drept ghid și aliniați marginea interioară a sprâncenelor cu exteriorul nării respective. Cel mai înalt punct al arcului ar trebui să fie doar la marginea exterioară a irisului dvs., iar capătul sprâncenelor ar trebui să se potrivească cu o linie imaginară trasă de la nivelul nării până la marginea exterioară a ochiului. Alegeți a spranceana machiaj pudra, care este mai subtil decât creionul și o singură culoare un tad mai întunecat decât tonul natural din părul tău și estompează ceea ce este necesar.

Iluminator, numai la punctele cheie

Trebuie să aveți Feriți-vă de iluminatorul în exces, pentru că cu el porii arata mai mari si liniile de expresie arata mai adanc. Cheia pentru a evidenția numai ceea ce doriți este Luați în considerare locația dvs.. Regula generală este de a evita utilizarea acesteia pe acnee sau în centrul feței. Și nu trebuie să-l extindeți în ochi sau doar să accentuezi ridurile și flaciditatea pleoapelor tale.

Desenați dermatograful perfect

Ochii de pisici delimitați sunt încă o tendință, dar pentru a face acest lucru (bine), același lucru face încă multe misiuni aproape imposibile. Pentru ca tu să fii perfect trebuie să fii aplicați ochelarii în trei pași: începe în centru pentru a stabili lățimea liniei și, astfel, asigurați-vă că nu ajunge prea larg pentru forma ochiului; atunci vopsează colțul din exterior și din interior, care se termină chiar în centrul punctului; se termină prin desenarea a linie fină de la colț și până la punctul central și revizuiți linia pentru a vă alătura punctelor bine. Un truc pentru a te face să arăți mai bine este să te apropii cât mai mult de oglindă și Pune capul ușor înapoi; astfel încât veți vedea unde aplicați eyeliner-ul fără a trebui să întindeți pielea pleoapelor.

Genele cu volum la fața locului

Cu toate că extensiile genelor sunt foarte reușite în rândul celor care influențează, faptul că acestea duc la deteriorarea genelor naturale și întreținerea lor pot fi destul de obositoare. Soluția este de a utiliza genele false când ocazia o cereatâta timp cât locul în mod corect astfel încât rezultatul să nu fie o groază. Aplicați mai întâi un strat de mască și apoi puneți pe genele false - anterior ați aplicat-o cu un anumit adeziv specific pe bandă și lăsați-o să se usuce pentru câteva secunde - în centrul pleoapelor cu capul înclinat puțin în spate, deoarece această poziție facilitează plasarea și, cu vârful mânerului dispozitivului de prindere, puneți banda genelor cât se poate de aproape de a ta; odată ce se află în locul potrivit, apăsați ambele file cu degetul arătător și degetul mare.

Conturarea profesionala

Deși sa discutat despre asta Conturarea de către activ și pasiv și că există multe tutoriale pe YouTube, acesta este în continuare Tehnica de machiaj este mai dificilă și aplicată mai rău. De multe ori rezultatul este exagerat, liniile nu sunt bine estompate sau chiar plasate în locul greșit. Primul lucru este că alegeți o culoare care are două nuanțe mai întunecate decât tonul natural al pielii; apoi, în loc de a aplica produsul - serveste atat pentru smantana si textura pulberii - in linie dreapta cu care o faceti mișcări circulare ascendente. și fi deosebit de atent atunci când evidențiați nasul, pentru că dacă întunecați vârful prea mult, îl veți lărgi vizual, și când conturul obrajilor Asigurați-vă că linia nu lipsește prea mult în gură, deoarece vă va face să arate prea mult timp.

Nu ratați ...

- Cum să eviți greșelile pe care le faci când îți faci machiajul

- Trucuri de machiaj pentru femei peste 50 de ani

- Trucul de machiaj viral care ascunde profilul și face buzele mai groase

Video: 32 HACURI DE VIATA PENTRU O PIELE PERFECTA (Februarie 2020).

Loading...