Frumusețe

De ce Céline Dion va fi cel mai bun ambasador al L'Oréal Paris

Energetic, încrezător în sine, fără complexe, generos și umil, este simbolul suprem al împuternicirii femeilor și o adevărată femeie care merită. Deci, ei definesc de la L'Oréal Paris la Céline Dion, noul ambasador mondial al mărcii de frumusețe. "Sunt încântat că, în această etapă a vieții mele, vocea mea ajută alte femei să se simtă frumoase, încrezătoare și să învețe să se accepte", a spus ea. când eram tânăr, nu m-am simțit în siguranță, din moment ce nu arăta frumoasă, nu-i plăcea dinții, era foarte slabă și toți au mers cu ea la școală.

Deși Céline a devenit faimă în întreaga lume acum 30 de ani, când a concurat la Eurovision, ea este acum cea în care canadianul este renăscut: dvs. spectacole în Las Vegas - În luna iunie a anului trecut, au fost pe scenă patru nopți pe săptămână, la sfârșitul anului va lansa un nou album iar echipa sa de stilisti a reusit sa-si transforme imaginea, transformand-o într-o pictogramă de modă care provoacă o senzație în rețelele sociale. "Céline este o femeie cu încredere în sine înnăscută, care și-a urmat inima pentru a obține succes, sfidează stereotipurile și deschide calea către multe alte femei și întruchipează pe deplin misiunea noastră de brand" pentru că merit ", spune ea. Pierre-Emmanuel Angeloglou, președinte global la L'Oréal Paris.

Céline Dion și-a început colaborarea cu L'Oréal Paris ca imagine a gamei de vopsele de păr Excellence. curtoazie de l'oréal paris

Debutul televiziunii va fi în 22 aprilie cu Anunț de excelență colorant pentru păr pentru uz casnic, care durează mai mult de 20 de ani având grijă de culoarea femeilor spaniole și fiind numărul 1 al pieței noastre. Punctul a fost înregistrat în inima Parisului și subliniază partea amuzantă și jucăușă a cântăreței.

Nu ratați ...

- Trucuri pentru vopsirea acasă fără ca acesta să fie un dezastru

- Secretele lui Jennifer Aniston să fie spectaculoase pe această temă

- Cele mai bune trucuri pentru a-ți face ochii de la 50 de ani

Loading...