Frumusețe

Cum de a merge de la un păr uscat și deteriorat la un pelazo?

De câte ori am invidiat părul strălucitor și sănătos al actrițelor preferate și celebrităților noastre și ne-am dat seama că obținerea acestui peeling lung, strălucitor, voluminos și hidratat nu este la fel de ușor cum pare ... Mai mult decât un drept?

Șampoane neadecvate, vopsele, decolorări, contaminări, fixarea părului în fiecare zi cu un uscător de păr, fier sau fier curling ... Toți acești factori și mulți alți factori pot fi cei care ne dăunează părul. De aceea este important să păstrați parul în siguranță, având în vedere acei factori care pun părul în pericol și le corectează pentru a elimina părul uscat și pentru a trece la acel "pelaz" pe care îl dorim atât de mult.

Prin urmare, am decis asta Este timpul să obțineți părul strălucitor, sănătos și hidratat o dată pentru totdeauna. Astăzi vă dezvăluim șase obiceiuri pentru ao obține:

1. Nu vă spălați părul în fiecare zi: Cu fiecare spălare eliminați filmul care îl protejează. Deci sfatul stilistilor este ca incercati sa va spalati parul doar atunci cand este necesar pentru al proteja de deshidratare.

Încercați să nu vă spălați părul în fiecare zi, ceea ce va împiedica deshidratarea și mai mult. Getty.

2. Aplică masca: Încercați să o aplicați cel puțin o dată pe săptămână și timp de 10 sau 15 minute, astfel încât părul să poată absorbi toate ingredientele. Acest lucru va oferi multă hidratare părului și va sigila suprafața acestuia cu uleiuri protectoare.

3. Folosiți un șampon adecvat: Încercați să alegeți întotdeauna produse specifice pentru tratarea părului uscat și deteriorat. Acest lucru vă va permite să includeți mai puțini agenți și componente care vă pot deteriora în continuare părul.

Șampoanele specifice pentru păr vă vor ajuta să obțineți pelazul pe care îl căutați. Getty.

4. Protejați-vă părul de uscătoare sau de călcat: Orice sursă de căldură reprezintă o amenințare la adresa oricărui păr, dar mai ales la părul uscat. Acesta este motivul pentru care este cel mai bine să lăsați părul să se usuce în aer liber, dar dacă nu, experții recomandă să vă protejați părul cu un anumit tip de spray de protecție termică.

5. Periaj: Periajul părului este mai important decât credeți, deoarece ajută la eliminarea celulelor moarte de pe scalp și vă motivează circulația sângelui. Încercați ca periile sau pieptenii să fie de calitate pentru a nu deteriora cuticula de păr.

6. Evitați spălarea cu apă prea fierbinte: Spălarea părului cu apă prea caldă slăbește părul. Încercați să clarificați cu o temperatură caldă și o temperatură mai rece la vârfuri, veți vedea cum părul vă regăsește strălucirea și netezirea mult mai rapid.

Pregătit pentru scoateți-vă în această primăvară?

Nu ratați ...

- Cheile pentru a obține parul strălucitor și de volum al reginei Letizia

- Schimbarea neașteptată a aspectului Evei González, cu breton, inclusă

- Tort de ciocolată: noul colorant pentru părul de castan

Video: Suspense: The Kandy Tooth (Februarie 2020).

Loading...