Modă

Costumele de baie care convingă influența sunt în H & M

Nu este o coincidenta faptul ca sute de influenti au ales H & M pentru a scoate in evidenta primele costume de baie ale anului. Brandul de moda suedez a lansat cu câteva săptămâni în urmă o colecție plină de bikini și costume de baie, iar cei mai tineri au reiterat deja toate tendințele pe care le vom vedea pe plaje și piscine în această vară. De la cele mai mici costume de baie minimaliste la imprimarea animală există o gamă incredibilă de culori și modele care nu vor lăsa pe nimeni indiferent.

Una dintre caracteristicile care îmi place cel mai mult noul produs de la H & M în ceea ce privește costumele de baie, bikinii au fost lansați cu chilotei și chiloți mici, așa că trebuie să alegeți care dintre ele se simte mai bine corpului nostru sau pe care dorim să îl purtăm conform stării noastre ... Elisa Serrano , Marta Soriano sau Melissa Villarreal sunt doar câteva dintre modașii care i-au eliberat deja și le-au privit așa bine:

Prețurile din această colecție variază de la 5,99 euro și 49,99 euro, astfel încât ventilatorul este foarte larg pentru a se adapta la ceea ce doriți să petreceți într-un bikini, costum de baie sau pareo. De vreme ce vremea este bună, a venit timpul să alegem bucățile de baie pe care le vom purta în primăvara și vara anului 2019.

De asemenea, ...

  • Cu aceste două rochii de vis de la Zara veți simți cel mai special
  • María Pombo sau cum să poarte cel mai frumos salopete de ansamblu al sezonului
  • Aceasta este colecția TRF care are ca scop să ne bâjbâie cu originalitatea

Loading...