Frumusețe

Sophie Turner îi acuză pe șefii ei de Game of Thrones că o presează pentru a pierde în greutate

Ultimul sezon al anului "Jocul tronurilor" A adus-o pe Sophie Turner, Samsa Stark în serie, un grup de revelații și evenimente amare. Pe de o parte, a ajuns să mărturisească că se luptă cu a depresiune provocată de critici și control constant asupra suferințelor sale fizice de ani de zile. Pe de altă parte, relația sa fericită cu Joe Jonas se căsătoresc prin surprindere și în Las Vegas, împreună cu Priyanka Chopra și fratele mirelui, Nick Jonas, ca sponsori. Acum, începeți să ajustați conturile cu cei care le-au făcut pubertate un moment și mai dificil: directorii "jocului de tronuri".

Nunta oficială foto secret secretă a lui Sophie Turner și a lui Joe Jonas. pinterest

Într-un interviu în ediția australiană a revistei "Marie Claire", Sophie Turner a arătat că șefii producătorului care a filmat "Jocul tronurilor" i-au presat-o va pierde in greutate, chiar în acel moment al pubertății femeilor în care se schimbă sistemul hormonal și, împreună cu acesta, corpul. Este o reajustare care poate fi mai mult sau mai puțin lungă și că este convenabil să se presupună în mod natural, fără a arăta că este problemă, deoarece poate provoca o mulțime de suferințe.

„My metabolism brusc a decis să se scufunde în adâncurile oceanului și a început să iasă cereale și am câștigat greutate, totul în fața camerelor. Apoi, presiunile studiilor au început să o facă să piardă în greutate ", a dezvăluit Turner. psiholog să o ajute să ia asupra acelor cerințe imposibile. "Toată lumea are nevoie de terapie, dar în mod constant auzim că nu suntem suficient de buni și nici nu Destul de mult, mai mult ", a adăugat el.

Nu ratați

Cannabis creams: de ce CBD de marijuana este ingredientul la modă (folosit pentru acnee, roșeață și ridurile)

Charlize Theron lovește marca cu machiaj care durează ani

7 greșeli pe care le faceți atunci când aplicați agentul de concealer

Loading...