Trăi

Podcast: lumea din căști

podcast-uri s-au nascut acum 18 ani, cand un iPod a fost cel mai mult postură tehnologică. Termenul - format cu "pod" -ul acestor playere audio și difuzarea "cast" - desemnate unele programe radio împărțită în episoade care ar putea fi descărcate și ascultate în mod deliberat. Ele se potrivesc tuturor bunuri: analize politice, recenzii literare, ficțiune ... Acum cinci ani, când smartphone-urile au devenit populare și a venit epoca Netflix, formatul a luat o viață nouă. Astăzi, numai pe Apple, există mai mult de 500.000 de podcast-uri diferite.

În Spania, este încă un fenomen minoritar (2% din utilizatorii obișnuiți, comparativ cu 26% în SUA), dar Câștigați 25% din audiență în fiecare an și un viitor luminos este prevăzut (în 2018, pentru prima dată, premiile Ondas i-au dedicat o categorie). Dacă doriți să vă alăturați podcast-ului uragan, începeți cu aceste titluri.

Frumusețe și sănătate

- REVOLUȚIONAR FITNESS: (Marcos Vázquez). Durata: de la 30 de minute la o oră. Periodicitate: săptămânal (joi). Ce oferă: informații detaliate și interviuri documentate în mod exhaustiv cu unii dintre cei mai buni experți din țara noastră în domeniul sănătății și al fitness-ului. Cum sa ne imbunatatim calitatea somnului sau cum sa prevenim acneea prin dieta sunt doua din cele mai recente subiecte. De ce am ales-o: pentru sprijinirea tuturor intervențiilor sale cu studii științifice riguroase și pentru utilizarea, în plus, a unui limbaj ușor de înțeles și plăcut.

-MI DIET COJEA RADIO (Aitor Sánchez García). Durata: 10-15 minute. Periodicitate: săptămânal. Ce oferă: sfaturi simple despre nutriție, dietetică, nutriție și știință. De ce am ales-o: pentru că dezasamblează, cu multă simțământ de umor, credințe false despre hrana pentru a ne ajuta să mâncăm mai bine și să avem mai multă energie.

-GHID PENTRU A LIVA BINE (Jana Fernandez): Durata: de la 20 minute la o ora. Periodicitate: săptămânal (luni). Ce oferă: instrumente pentru fiecare persoană să-și găsească propria cale spre bunăstarea fizică și emoțională, cu yoga, meditația, cosmeticele naturale, nutriția ... De ce am ales-o: deoarece împărtășește cum a reușit să depășească o perioadă de crize de anxietate severă, stresul și insomnia, pentru a putea ajuta acum pe alți oameni.

- PITCASTUL CRISTINA MITER: Durata: de la 60 la 75 de minute. Periodicitate: săptămânal (duminică). Ce oferă: interviuri bine documentate cu diverși specialiști din lumea cosmetică, nutriție, fitness și bunăstare. De ce am ales-o: mai mult de 2500 de recenzii pozitive din profilul său garantează că, cu fiecare nou episod, în acest program învățați într-un mod simplu și distractiv prin informații complete, veridice și utile.

Podcast-ul frumuseții și sănătății lui Cristina Mitre. D.R.

modă

-CRAZY FOR FASHION (Maribel Estévez): Durata: de la 10 la 15 minute. Periodicitate: săptămânal (duminică). Ce oferă: o analiză proaspătă, dinamică și riguroasă a celor mai recente tendințe. De ce am ales: să împărtășim înaintea oricăror noi termeni, mărci și servicii. Ascultătorii săi sunt cei mai informați din acest sector.

-Nimic nenorocit de mine (Andrea Amoretti): Durata: manifeste de șase minute și interviuri de 40. Periodicitate: săptămânal. Ce oferă: reflecții asupra stilului, cum este, de ce ne face fericiți sau cum putem găsi a noastră. De ce am ales-o: pentru a oferi un conținut diferit față de tot ceea ce ați auzit și de a le face, într-un mod complet captivant.

-POVESTE DE FASHION (Mireia S. Vaquero): Durata: de la șapte la 15 minute. Periodicitate: săptămânal. Ce oferă: povestiri scurte și foarte atente despre subiecte curioase legate de modă. De exemplu, cum începe o colecție, ce mesaje sunt ascunse în spatele tendințelor sau care sunt brandurile inspirate. De ce am ales-o: să analizăm, cu o atingere de fantezie, particularitățile sectorului care provoacă mult interes.

-ÎNCĂRCARE CU ZUBI (Mercedes și Elena Zubizarreta): Durata: o oră. Periodicitate: săptămânal (vineri). Ceea ce oferă: interviuri distractive cu figuri din lumea modei, artei și designului, de către aceste surori care au triumfat de ani de zile cu sacii lor. De ce am ales-o: pentru că ei și invitații lor - Javier Aznar, Leonor Watling - sunt o sursă de inspirație.

Moda Podcast: Chat cu Zubi. D.R.

Cuplu și sex

-CUPUL CARE ADĂ (Monika Piszczelok și Julio de la Iglesia): Durata: de la 10 la 20 de minute. Periodicitate: săptămânal (marți). Ce oferă: psihologie cuplu pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți relația. Temele sale: gestionarea discuțiilor, relații la distanță sau mituri false despre căsătorie. De ce am ales-o: pe lângă faptul că este soț și soție, Monika și Julio au o diplomă postuniversitară în căsătorie și familie.

-Mai bine decât sexul (Eduardo, Paula și Marcos): Durata: de la 20 la 30 de minute. Periodicitate: două săptămâni. Ceea ce oferă: conținut proaspăt, profesional, cu un aspect amabil despre iubire, sex și sex. De ce am ales-o: deoarece se ocupă cu subiecte neconvenționale, cum ar fi inteligența erotică, pentru a înțelege modul în care ne raportăm în și din pat.

Podcast Mai bine decât sexul. D.R.

-CUM SĂ RESOLUȚI PROBLEMELE CUPLULUI (Mercedes Cobo): Durata: 10 minute. Periodicitate: două săptămâni. Ce oferă: răspunde la întrebări inconfortabile. Te simți gelos de cineva care nu e partenerul tău? Există o modalitate de a-ți uita fostul? Este normal să aveți evaluați partenerii în schimbare? De ce am ales-o: să normalizăm, din punct de vedere psihologic, îndoielile frecvente, care rar se ridică cu voce tare.

-Între CUPRU (Jeymi Febles și Robert Sasuke): Durata: de la 25 la 30 de minute. Periodicitate: săptămânal. Ceea ce oferă: opiniile a doi psihologi experți în probleme de cuplu despre infidelitate, dependență emoțională, lipsă de comunicare ... De ce am ales-o: pentru că acest cuplu dominican sa distrat și a ajutat publicul american timp de trei ani și este timpul să-i cunoaștem.

emoții

-Șeful vieții tale (Charo Vargas, "Charuca"): Durata: de la 50 de minute la o oră. Periodicitate: săptămânal (vineri). Ce oferă: interviuri de inspirație pentru a învăța cum să gestionați emoțiile și să vă cunoașteți. De ce am ales-o: pentru că împărtășim cu Charuca ideea că lumea se umple cu "șefii", femeile care se simt confortabil cu viața și cu munca lor.

Podcast: Șeful vieții tale. D.R.

-Înțelege-ți mintea (Molo Cebrián, Mónica González și Luis Muiño). Durata: 20 de minute Periodicitate: săptămânal. Ce oferă: opinii profesionale și de divertisment cu privire la modul de abordare a situațiilor care generează frică sau stres. De ce am ales-o: deoarece vorbește deschis despre tulburări precum depresia sau bipolaritatea și îi ajută pe pacienți și pe familiile lor să facă față situației și să găsească soluții.

-PODCASTUL MUNTELOR (Belén Canalejo, "Balamoda"): Durata: de la 20 la 50 de minute. Periodicitate: două săptămâni (luni). Ceea ce oferă: conținut axat pe creșterea personală, de la modul de a învinge frica de ceea ce ei vor spune pentru a începe ceva care vă încurajează sau încorporează obiceiuri pozitive. De ce am ales-o: pentru că acum câțiva ani, când Betleem a împărtășit pe rețelele sociale modul în care se confrunta cu cancerul ei, mii de oameni au spus că și-au schimbat viața. Acum vrea să continue să ajute prin acest podcast.

-DIVINUL MINIMULUI (Ana García del Barrio). Durata: de la 10 la 30 de minute. Periodicitate: săptămânal. Ce oferă: tehnici simple de a schimba starea emoțională, de a începe în meditație sau de a scăpa de sentimente negative. De ce am ales-o: pentru că are sfaturi care vă vor ajuta să vă transformați relațiile personale.

educație

-STÂNGUL EDUCAȚIEI COPILULUI (Asociația Mondială a Educației pentru Copii). Durata: de la 30 de minute la o oră. Periodicitate: săptămânal (vineri). Ce oferă: educație pentru părinți și profesori, cu subiecte precum dependența de noile tehnologii, stabilirea limitelor, noi metode de învățare ... De ce am ales-o: deja au peste 140 de programe în care răspunde la toate întrebările că ați fost vreodată în stare să vă ridicați.

-SPECTACEAZĂ ÎN FAMILIE (Laura Otón și Amparo Latre). Durata: o oră Periodicitate: două săptămâni. Ce oferă: sfaturi pentru a ghida copiii noștri în rețele sociale, școală și comportament. De ce l-am ales pe el: pentru tonul și tonul său direct.

-REȚEAUA TĂRII (Almudena Campo și Vanesa Bertomeu). Durata: de la 10 la 40 de minute. Periodicitate: săptămânal (vineri). Ce oferă: orientări pentru a înțelege etapele prin care copiii noștri petrec, mai ales adolescența. De ce am ales: răspunde la întrebări cum ar fi motivul pentru care adolescenții minți, cum să se ocupe de trezirea sexuală a copiilor sau cum să ne îmbunătățim relația cu ei.

-EDUCATE IN CALM (Elisa Molina) Durata: de la 10 la 40 de minute. Periodicitate: săptămânal (miercuri). Ce oferă: soluții respectabile pentru a trata, fără a striga, cu copiii aflați în proces de creștere. De ce am ales-o: pentru că puteți să vă trimiteți îndoielile și le rezolvă sub formă de rânduri de întrebări.

Podcast Educați-vă calm. D.R.

eu lucrez

-EXTRAORDINAR (Gemma Fillol) Durata: de la 30 la 45 de minute. Periodicitate: lunar. Ce oferă: un spațiu pentru a vorbi despre afaceri, creșterea personală și antreprenoriatul feminin. sau ceea ce am ales: este descărcarea de numărul unu.

-FETE BOSS (María Barbasán și Belén Sanz). Durata: de la 40 la 50 de minute. Periodicitate: săptămânal. Ce oferă: răspunsuri la întrebările antreprenoriale. De ce am ales-o: este un manual foarte util pentru antreprenorii fără cunoștințe anterioare.

Podcast Fata Boss. D.R.

-PODCASTUL DUDUÁ (Alicia Roselló) Durata: de la 25 la 30 de minute. Periodicitate: lunar. Ceea ce oferă: discuții cu artiști, designeri ... De ce am ales-o: este podcast-ul perfect dacă sunteți interesat de creativitate și artă ca mod de viață.

-DEBSAPP (Deborah Marin, "Hey Deb"). Durata: de la 20 la 35 de minute. Periodicitate: săptămânal. Ce oferă: consultanță diferită de a întreprinde, pe baza propriei dvs. experiențe personale. De ce am ales-o: dezmembrează miturile despre viața profesională și devine o doză de realitate utilă și distractivă.

Călătorii și drumeții

-MICI ÎNCHIS CU DIAMONDELE (Yanela Clavo și Carmen Casero). Durata: de la 15 la 30 de minute. Periodicitate: zilnic (de luni până vineri). Ce oferă: interviuri și recomandări privind gastronomia, călătoriile, cultura, educația sau maternitatea, cu colaboratori de lux, cum ar fi planificatorii de nuntă Petite Mafalda. De ce l-am ales: îl puteți programa ca un ceas deșteptător de luni până vineri și se ridică ascultând conținut interesant și motivant.

-Zgomotul DAZZ (Inés Arroyo). Durata: de la 25 la 40 de minute. Periodicitate: lunar. Ce oferă: interviuri interesante pentru tinerele și femeile inspirate, responsabile de întreprinzătorul și directorul creativ Inés Arroyo. De ce l-am ales pe el: pentru oaspeții săi (Nina Urgell, Sofia Ellar, Alejandra Meler, Gigi Vives).

Podcast Rudio Dazz. D.R.

-MINIMALIST ESSENCE (Lucia Terol) Durata: de la 30 de minute la o oră. Periodicitate: lunar. Ce oferiți: aveți haine, dar nu știți ce să purtați? Vrei să dormi cu sentimentul de a nu fi avut timp pentru nimic? Acest podcast vă ajută. De ce am ales-o: pentru trucuri pentru a identifica ceea ce aduce valoare vieții tale și pentru a renunța la ceea ce nu.

-CABINETUL CURIOSTELOR (Nuria Pérez) Durata: de la 20 la 30 de minute. Periodicitate: săptămânal (marți). Ce oferă: explicații amuzante și adevărate despre cum au apărut sute de obiecte și obiceiuri obișnuite. De ce l-am ales: pentru că este distracția perfectă atunci când mergeți la plimbare și căutați divertisment și informații în părți egale.

Video: Ce mai faceti? (Februarie 2020).

Loading...