Frumusețe

Acest ruj rosu mat roșu între cei care influențează și este ultrasex

Continuăm să susținem că există o culoare a buzelor care este în mod incontestabil o tendință în acest sens primăvară între influențatori cel mai popular, dar asta nu înseamnă asta roșu roșu fi maximul nostru frumusete fetiș. S-ar putea să vă placă mai mult sau mai puțin, ar putea favoriza mai multe fețe decât altele, dar va fi întotdeauna tonul la care nu putem rezista, chiar și din punct de vedere vizual.

De aceea, în căutarea neobosită de a găsi tonul perfect care nu ne rupe sau usucă buzele, am găsit o rosu rosu mat care este devastatoare în Instagram, chiar și printre cei care mărturisesc că nu poartă niciodată asemenea culori izbitoare. Ca instagramer Anna Padilla: "De obicei, nu-mi vopsesc buzele roșii pentru că n-am găsit nimic pe care l-am iubit ... dar, în cele din urmă, am roșu EL ", explică el lângă imagine. creat astfel încât să se simtă bine pentru toți.

Este vorba de culoarea senzationala facuta pentru toata semnatura machiaj Maybelline New York în tonul 382 Roșu pentru mine, care a fost testat pe mai mult de 2500 de femei și 50 de tipuri diferite de piei pentru a învinge barierele stereotipe ale acestei culori intense. Acum nu există nicio scuză universal roșu E aici pentru a rămâne în punga de machiaj.

lui hrănitoare și cremoasă Îți va face buzele să-și mențină hidratarea ore și ore, fără a fi nevoie să le atingi. Rezultatul: a gura mată moale și ultrasexi cu care vei triumfa în toate evenimentele tale.

Nu uitați să vă pregătiți buzele înainte de a le aplica și de a folosi un profiler cu același ton ascunde imperfecțiunile și să o facă și mai mult. Începeți prin desenarea arcului cupid pe buza superioară și acționați produsul spre colțul gurii. Din interior, repetați același proces în buza inferioară.

Lasă culoarea intensă și vibrantă să invadeze aspectul frumos cel mai plictisitor. Combinați-l cu un mată și netedă, a aspect natural și minimalistă și o roșie roz foarte difuzată în stilul lui Marilyn Monroe.

Este perfect pentru primăvară și chiar mai bine pentru vară, atunci când pielea este tăbăcită, veți obține dvs. dintii arata chiar mai alb. Și dacă nu mai aveți dubii pentru a obține cel mai sexy ruj al momentului, puteți să-l primiți în Primor pentru 5,99 de euro. Sunteți gata să vă întâlniți cu plăcerea dvs. de frumusețe?

Culoare senzațională realizată pentru toți de Maybelline. Tonul 382 Roșu pentru mine. acuratețe

Nu ratați ...

- Trucuri infailibile, pentru ca rujul tău mat să nu se spargă

- Există o buză mată ultrasexi la care Paula Echevarría și Eva González nu pot rezista

- Aceste rujuri te vor face sa te uiti mai inchis in aceasta primavara

Loading...