Celebritati

Manuela Vellés, însărcinată, așteaptă primul ei copil

Actrița de la Madrid Manuela Vellés este însărcinată, confirmată de revista "Hola!". O veste că participantul la "Velvet" a început să profite de o întâlnire foarte specială de prieteni.

Noaptea trecută, o întâlnire a actorilor a avut loc în capitala spaniolă pentru inaugurarea noului sediu al companiei Netflix la Tres Cantos (Madrid), au avut loc cele mai cunoscute fețe ale scenei naționale de ficțiune, inclusiv Manuela Vellés, care El a profitat de ocazie pentru a arata ca un pic.

Chiar și așa, interpretul el nu a vrut să facă acest lucru prin intermediul rețelelor sociale, pentru că a arătat toată noaptea, prin Instagram, timpul potrivit petrecut la petrecere, dar în nici un moment el nu a numit nimic despre viitorul copil pe care îl așteaptă.

Vellés se află într-un moment foarte bun profesionist. După ce a participat la seria de modă celebră, este în plină prezentare "Alta Mar", o nouă producție a platformei stabilite în anii 40. În plus, ea combină munca ei ca actriță cu aspectul ei ca solist, deoarece are deja un disc publicat: "Subo bajo".

Mai multe stiri despre Manuela Vellés ...

- Manuela Vellés, naturală

- Manuela Vellés: "Sentimentul frumos este esențial pentru a pasi din greu"

- Toate privirile petrecerii de la Netflix din Madrid

Loading...