Celebritati

Laura Escanes suferă amețeli în timpul vizitei sale la Templo de Debod

Laura Escanes trăiește o scenă dulce și fericită. "Influențatorul", care se așteaptă împreună cu primul ei copil Risto Mejide, ea a anunțat veștile bune puțin peste o lună în urmă și va fi o fetiță și va fi numită Roma.

Nu există nici o îndoială că tânăra femeie se află în cel mai bun moment al vieții ei. Dovada acestui lucru este asta alături de publicist și fiul său, Julio, au decis să petreacă duminica de Paști ca o familie în centrul orașului Madrid. Deoarece capitala are multe de oferit, Ei au mers la binecunoscutul Templu al lui Debod.

Ceea ce Laura Escanes nu se aștepta a fost să sufere de amețeli din cauza temperaturilor scăzute din afară și a încălzirii înalte din interiorul templului. "Am mers la templul lui Debod (....) Am fost amețit și a trebuit să ieșesc și să mă culc", el a scris.

Dar intenția reală pentru care a mărturisit că a suferit o amețeală a fost să îi mulțumim unor străini pentru ajutorul lor atunci când era indispusă. "Totul este să-i mulțumesc lui Laura. Mi-a dat o sticla de apa si biscuiti cand ma vazut culcat. Nu știu dacă va citi asta, dar lucruri ca asta îmi dau înapoi credința mea în ființa umană. Și mulțumesc și unei alte femei care a venit să ceară și să ofere cookie-uri pentru a mă face mai bine ", a scris el.

În plus, Laura a făcut, de asemenea, umor și a glumit în legătură cu situația: "Ceea ce nu mi sa întâmplat în Egipt mai mult de 50 de grade trebuie să mi se întâmple în templul lui Debod cu încălzirea".

Mai multe știri despre Laura Escanes ...

- Laura Escanes spune la revedere la imensa ei dressing pentru a se transforma ...

- Laura Escanes, forțată să dea vestea despre sarcină

- Laura Escanes se mândrește cu sarcina pentru cea de-a 23-a aniversare

Loading...