Celebritati

Reacția lui Isabel Pantoja la înjunghierea din spatele Azúcarului Moreno

Totul părea să indice asta Zahăr brun ar fi marele sprijin pe Isabel Pantoja își va construi participarea „Supraviețuitorii“, dar planurile au fost răsucite. Pur și simplu pentru că au profitat de un moment de intimitate pentru a vorbi în spatele cântăreței, deoarece nu cred că se comportă ca ceilalți concurenți.

Problema "realităților" este că organizația îi place din când în când să provoace problema, să animeze Cotarro. Noaptea trecută, în timpul acelei gale în care Lara Álvarez și Kiko Rivera erau mari absenți, din motive foarte diferite, l-au pus pe Isabel pe video cu crack-ul dintre cei care ar fi trebuit să fie prieteni ai sufletului ei de când au apărut la hotelul din Honduras.

În mod special, Toñi a acuzat artistul. "Trebuie să dați întotdeauna motivul și nu mă simt așa. Este foarte folosit. Acum nu vorbește cu mine. Cred că e proastă. Ce i-aș fi făcut? ", Se întreba el însuși, în timp ce sora lui, Encarna, îi dădea motivul, deși, poate, acum regretă ...

Îmi pare rău că am auzit asta. Mi-a atins sufletul "

Pentru că reacția lui Isabel, așa cum era de așteptat, nu era bună. "Îmi pare rău că am auzit asta, mi-a atins sufletul. Dar dacă în acel moment am simțit asta, m-am simțit inselat ", manifestată cu acel gest atât de tipic pentru ea, plin de dramă și cu care părea că va începe să vărsă lacrimi de la un moment la altul. Cu toate acestea, a fost remodelat pentru a face o mărturisire: Luis Rollan le-a pus în contact înainte de a călători în Honduras, astfel încât să se cunoască reciproc și să se ajute reciproc în timpul petrecut acolo.

"Mi-au spus aceste lucruri, nu înțeleg, am avut zile de coexistență în hotelul în care am împărtășit și am fost foarte aproape împreună", a deplâns el înainte de a spune în propria sa apărare: "Nu vor asculta nici un videoclip care să facă un costum nimănui".

Cuvântul lui Pantoja.

Mai multe știri despre Isabel Pantoja ...

- Acesta este contractul de milionar pe care Isabel Pantoja la semnat cu Mediaset

- Isabel Pantoja vorbește despre pierderea în greutate a fiului său, Kiko Rivera

- Barbara Rey devine cea mai mare ură a lui Isabel Pantoja

Loading...