Celebritati

Neglijarea lui Raquel Bollo cu gâtul ei care dezvăluie mai mult decât se dorea

Adesea, riscul celebru cu desenele care sunt puse. Ei știu că poate exista o problemă cu costumele, dar chiar și așa, o joacă. Ultimul care a experimentat-o ​​în carnea lor a fost Raquel Bunny, care a lăsat o parte din piept în aer.

Colaboratorul "Sálvame" tocmai a sosit la Madrid, ca de atâtea ori îndepliniți obligațiile de serviciu cu spațiul Telecinco. Când părea că va fi o zi fără a mai fi pentru "paparazzi", făcând o imagine a transferului la hotel, gâtul a jucat un truc pe el.

Raquel se aplecă pentru unul dintre valizele ei și unul dintre sânii ei era pe jumătate expus fotografia sfârcul și care intră pe lista de celebrități care au condus o supraveghere la momentul cel mai incomod: când există o cameră în apropiere pentru a imortaliza momentul.

Imaginea care arată o parte din niplul lui Raquel Bollo în aer liber. Telecinco.

În ultimele zile, Raquel a fost protagonistul și pentru cea de-a cincea confruntare cu Las Mellis. Înregistrarea Isabel Pantoja în "Survivors" este salvarea vechilor conflicte. Știi, după acea vreme de filtrare în Cantora, tonadillera a alungat o parte mare din cercul ei interior din partea ei. Unii, ca Bun, au reușit să se întoarcă la partea lor. Mellis a avut mai mult noroc ...

Mai multe stiri despre Raquel Bollo ...

- "Sálvame" reduce salariul către Raquel Bollo

- Condițiile stricte ale contractului lui Raquel Bollo în "Sálvame"

- Motivul economic care la determinat pe Raquel Bollo să se întoarcă la "Sálvame"

Loading...