Celebritati

Reconcilierea dintre Chabelita și Kiko Rivera trăiește

Participarea lui Isabel Pantoja la "Survivors" a forțat Kiko Rivera și sora lui, Chabelita, pentru a partaja un set în timpul galelor programului. În ciuda refuzului fiicei artistului de ao apăra, din moment ce acest rol va fi realizat de fratele ei, ea a decis să participe la sprijinirea prietenului ei aneth.

Relația dintre Kiko și Isa nu este deloc rău. Dar criticile pe care le-a făcut despre soția fratelui său, Irene Rosales, le-a făcut să se implice într-o bătaie de cap, de când părăsiseră casa "GH Duo". O furie în care Jorge Javier Vázquez a jucat rolul de mediator.

La câteva minute după începerea programului, prezentatorul s-a dus la finalistul "GH Duo" să îl felicite personal pentru concursul pe care la făcut în casă, deoarece nu avea ocazia să o facă la plecare. "Îmi place noul Kiko Rivera", a mărturisit el. Câteva cuvinte Nu par să-l facă pe Chabelita foarte amuzant, datorită fețelor pe care le puneam în timpul laudei. De ce? Aceeași întrebare a fost solicitată de prezentator, care nu a luat o clipă să realizeze situația.

Chabelita la gala 1 a "Supraviețuitorilor". Telecinco.

"Ce se întâmplă aici?"a întrebat el, uitându-se la fiica fetei, deși a răspuns că vorbeste cu fratele ei, el, pe de altă parte, a decis să fie cinstit și a spus că este supărat, făcându-l clar că nu a fost nimic care "nu putea fi fixat". Jorge Javier nu a ratat ocazia de a invita frații să facă pace și a încurajat DJ-ul să se ridice de pe scaun.

"Sunt supărat pentru că a făcut comentarii cu privire la soția mea care cred că sunt nefericite. Deși ea a fost întotdeauna slăbiciunea mea, soția mea este viața mea"a explicat el, la care Chabelita a spus că a fost surprinsă și nu știa că fratele ei era supărat:" Toată lumea are dreptul să facă greșeli și atunci când fac lucruri greșite, îmi cer scuze. Nu m-am implicat niciodată cu Irene. Îmi place foarte bine", a continuat Isa, dar atunci, de ce acea fata când îl felicită pe fratele său?

Kiko Rivera, Jorge Javier Vázquez și Chabelita în timpul galei 1 a "Supraviețuitorilor". Telecinco.

În continuare, jurnalistul a reamintit acest lucru Irene nu a vorbit rău despre ea în timpul concursului, și că nimic pe care-l spusese nu era o scuză pentru a provoca această dispută. A văzut momentul perfect pentru a semna o înțelegere de pace între cei doi și ia întrebat când vor fi frați:Fraților, vom fi întotdeauna! Îmi va iubi întotdeauna sora până în ziua când voi muri ... Întotdeauna mi-am cerut scuze pentru vârsta ei, dar nu mai pot face asta ", a mărturisit Kiko. pasul final de a ierta sora lui oferindu-i un sărut de pace.

Mai multe știri despre Isabel Pantoja ...

- Așa a răcit reuniunea lui Isabel Pantoja și a lui Chelo García Cortés în filmul "Survivors"

- "Omagiul" lui Isabel Pantoja către María del Monte în saltul ei din elicopterul din "Survivientes 2019"

- Chabelita Pantoja șutează împotriva lui Antonio Tejado

Loading...