Celebritati

Este Barbara Palvin o "curbă"? Modelele și "influențatorii" răspund la secretul lui Victoria

Ar trebui ca brandurile să aibă puterea de a clasifica corpurile la dispoziție? Ce consecințe are pentru societate să facă acest lucru? Această întrebare atacă mai mult de un moment după ce a devenit oficial că Barbara Palvin este noul înger al Victoria's Secret.

Știrile nu ar fi fost mai importante dacă nu ar fi fost pentru firma americană de lenjerie a spus Palvin, de 25 de ani, care masoara 1,75 metri si cantareste 55 de kilograme, este primul lui model "curbat". Așa cum vă puteți imagina, după știri, controversa a sosit pentru că, cu măsuri de 88-60-89 și un indice de masă corporală sub greutatea ideală, le plasează cu imaginea lor pentru a vinde dimensiuni mari.

"În ultimii ani am dat cuvântul" curvii "un sens pentru a desemna oameni de dimensiuni mari, deci înainte de societate Barbara Palvin nu este un model "curbat", spune María Rodríguez, creatoarea etichetei Pretty și Ole, cu aproape 85.000 de adepți pe Instagram. "Cred că a fost o direcție proastă a brandului", a spus el.

"Înțeleg că Victoria Secret poate introduce modele care nu au fost înainte de a se conforma standardelor lor, dar ar trebui să reprezinte odată fetele care își cumpără marca pe stradă cu corpuri și dimensiuni comune, dincolo de cele 90-60-90, care nu au cel mai mult ", spune Rodriguez.

Modelul și influența Thais Pellicer. D.R.

De asemenea, discutăm cu Thais Pellicer, modelul de "influențator" și "curves" de succes, mai ales în Statele Unite, ceea ce este destul de contrar anunțului. "Cum poți îndrăzni să spui că o fată cu aceste măsuri este" plus mărimea "? pentru că nici măcar nu au spus "curbate" ", ne spune el într-o conversație telefonică.

Poate că problema cu acest anunț este în consecințele pe care le poate avea asupra publicului mai tânăr sau mai influent. "Aștept cu nerăbdare o dezbatere la televizor în acest sens, deoarece în Spania nu ne dau nicio vizibilitate ", spune el.

Ea petrece mult timp vorbind cu adolescenții care o scriu pe Instagram pentru ai spune despre problemele lor și ea trimite un mesaj public tinerilor: "Le-aș spune că în nici un caz nu se lasă să fie influențați de societate, să fie credincioși stilului lor, să se iubească și să aibă grijă de ei înșiși, deoarece este sănătos este foarte important ", spune el, făcând clar că sănătatea și subțirele nu merg mereu mână în mână.

Ana Pizarro, modelul de modă și medicul curant. D.R.

Pentru Ana Pizarro, o doamnă de modă cu peste 13.000 de adepți la Instagram, anunțul nu a fost o surpriză, însă ea crede că "punerea acestor femei pe un piedestal invisibiliza 90% din femeile grase care au nevoie de aceste branduri să te poți îmbrăca. Dar nu am fost surprins de faptul că este ceva ce am văzut de mai mulți ani. "

Pentru a opri impactul unui mesaj care poate fi dezastruos pentru cei mai tineri, ea lasă și câteva linii directoare, dar de data aceasta pentru mass-media, avem sarcina de a crea un alt discurs social și de a ne lărgi viziunea. "Mass-media trebuie să fie mai incluzivă, De asemenea, pare utopic, dar nu este atât de complicat încât articolele și campaniile vorbește despre diverse femei. "Observăm.

Poate că te interesează și tu ...

- Barbara Palvin, controversa "curbată" a lui Victoria's Secret, care cântărește 55 de kilograme

- Acest influențator "de dimensiuni mari" are cel mai bun aspect de "cost redus"

- Aceste trei rochii spectaculoase și până la dimensiunea 50 de la H & M sunt deja vândute

Video: Victoria's Secret's Barbara Palvin, model off duty. Vogue Model Diaries (Decembrie 2019).

Loading...