Celebritati

Ultima ocazie a lui Toñi Moreno de a fi mama

Ea obișnuia să fie cea care pune întrebările, dar în "La vida de Samanta", Toñi Moreno ea a arătat că, de asemenea, știe să fie generoasă atunci când vine vorba de a se înscrie în rolul intervievatului. Prezentatorul, pe lângă faptul că a vorbit despre cele mai complicate momente din cariera sa profesională, nu a ezitat să vorbească despre intențiile sale de a fi mamă și că este conștientă că timpul este împotriva ei.

"Da, vreau să fiu mamă. Am 45 de ani și dacă aș fi mama, voi fi și dacă nu pot fi mamă pentru că eu sunt mătușa lui Pepe ", a spus el cu umorul care îl caracterizează, punând pe masă acea vârstă care ar putea fi o mare piedică în realizarea unuia dintre marile vise ale vieții sale.

"În tot ceea ce trebuie să faci o limită, sunt câteva încercări, voi încerca tot ce am și apoi nu plec ... asta e." Trebuie să fii supus în viață. Trebuie să lupți pentru visul tău, dar să fii supus în viață și să nu te superi când lucrurile nu merg așa cum vrei tu ", a adăugat el.

Femeia din Cádiz a fost văzută cu puțin peste un an în urmă asociația de reproducere asistatăa. Fotografiile nu au stat bine cu ea, pentru că ea este cea care trebuie sau nu să vorbească despre ceva atât de intim și atât de sensibil. Să sperăm că această ultimă oportunitate va fi plătită.

Mai multe stiri despre Toñi Moreno ...

- Toñi Moreno își întrerupe tăcerea după schimbarea programului

- fotografia First Communion a lui Toñi Moreno, care a revoluționat Instagram

- Toñi Moreno mărturisește că a suferit depresie

Loading...