Celebritati

Carmen Borrego: "Familia mea a fost maltratată de cancer"

El și-a petrecut cea mai mare parte a vieții fără să știe de lumina reflectoarelor. Cel puțin sub marja limitată de anonimat care permite să fie fiica lui María Teresa Campos. Dar pentru o vreme Carmen Borrego sa descoperit ca o figură publică la înălțimea mamei sale și a surorii sale, Terelu, pentru a forma acel clan ca fiind atractiv pentru televiziune ca să primească porecla "Camposhian".

Din acest motiv, când în urmă cu câteva zile sa dus la un act de solidaritate în care se aștepta, de asemenea, prezența sorei ei, Borrego a rămas și a fost suficient pentru a participa la toate mass-media și arată că, deși a dezvoltat o parte din cariera sa profesională în spatele scenei, ceea ce este înainte este în genele.

Carmen a participat la prezentarea unui institut medical din Madrid și acolo a vorbit deschis despre situația actuală în televiziune, relația ei cu faima și, de asemenea, motivul care la determinat să susțină eveniment la clinica Inmoa, care a adus oncotermie capitalei. Este un tratament oncologic care permite atacarea directă a celulelor canceroase și a fost deja testat cu succes la pacienții din nordul Spaniei.

"Familia mea a fost foarte rău tratată pentru cancer," ne spune Borrego fără rezerve. "Am avut cancer la 35 de ani, din fericire prins foarte devreme. Au trebuit să facă o operațiune drastică, dar trebuie să pariați pe viață și să pariați 100%. Acum, a fost rândul surorii mele de a lua o decizie drastică ". Ea insistă asupra faptului că prevenirea este fundamentală și are loc un diagnostic precoce, ceea ce sporește exponențial șansele de succes atunci când vine vorba de depășirea bolii.

"Am trăit cu teamă de mulți ani, am reușit să o depășesc și cred că trebuie să avem o mare parte din prevenire. Singurul lucru care vă îndepărtează teama este prevenirea ". Din păcate, acum au trebuit să se confrunte cu boala din nou cu sora lor Terelu. "Ea a avut o lovitură foarte proastă, acum, datorită lui Dumnezeu, ea se reconstruiește puțin câte puțin și eu, ca sora, văd că ea a rămas psihologic atinsă".

Cauza a fost "postoperator, pentru că a suferit mult, nu cred că este din cauza deciziei pe care a luat-o pentru că a fost susținută de medici și pe termen lung ești fericită. Dar este greu. Terelu a plecat timp de o lună și a trebuit să fie la trei luni distanță. Și uite cât de greu este. "Din fericire, el urcă lent și are sprijinul mamei și sorei sale.

Sunt o familie apropiată și răzbunată, deși ei insistă să se spună că se întâmplă prost cu cei apropiați ca Edmundo Arrocet. "În măsura în care se spune, nu va fi adevărat, nu avem nicio problemă cu Edmundo, este o ființă iubită pe care o ador". Nici zvonurile despre o distanțare în cuplu nu sunt adevărate. "Este o relație super solidă, dar ceea ce vinde spune că are probleme".

Steaua de televiziune

L-am întrebat dacă intenționează să meargă la Săptămâna Mare din Malaga. Și spune că nu va merge, pentru că va intra în casa lui Guadalix ca să facă parte din Sálvame Okupa? Nu confirmă și nici nu neagă. "Nu știu dacă voi merge, pentru că nu m-au sunat".

Câteva ore mai târziu, el sa urcat în van pe drum spre casa din Guadalix de la Sierra, când a explicat despre plecarea lui de la "Sálvame Diario". "Am luat decizia pentru că mi-a afectat familia cea mai directă, m-au văzut suferind, nu trebuie să mă întorc și nu am nimic împotriva mea, nici colegilor mei nu a fost o decizie personală".

Ea îi asigură că nu l-au numit "Viva la Vid'a", ci că ar fi fericită să facă parte din echipă, nu numai din cauza relației bune cu Emma García, ci și datorită faptului că "Nu există Raúl Prieto, pe care îl ador, și fiul meu a lucrat timp de doi ani".

Asigură că acolo unde nu ar merge este de la Supraviețuitori. "Nu e mort, eu nu trag sau elicopterul, nu am acel spirit aventuros". Nu pentru bani? "Nu. Ei s-au oferit să plece de mai multe ori, dar am scăzut întotdeauna." Ceea ce crede el este că Isabel Pantoja va fi un mare concurent. "Ea ne va da momentazos și cred că o persoană la fel de mare ca un artist nu va fi niciodată afectată de public, pentru că au fost spuse multe despre ea de la oameni care nu o cunosc cu adevărat ... ".

Și nu acordă nici un credit comentariilor care plasează Pantoja ca înlocuitor al lui Campos. Și el justifică dorința mamei sale de a se întoarce la televizor. "Întotdeauna am spus că un lanț nu se pensionează, publicul se retrageși dacă mergi cu mama pe stradă, îți vei da seama că publicul nu are nici un interes în retragerea lui. "După cum puteți vedea, există Fields pentru o vreme.

Mai multe știri despre câmpuri

- Carmen Borrego merge la spital după ce a fost expulzat din "Sálvame okupa"

- Mânia monumentală a lui Carmen Borrego cu Terelu Campos în "Sálvame Okupa"

- Motivul pentru care Terelu Campos ar fi demisionat la "Salvați-mă pe Okupa"

Video: Máxima polémica: Así es el escandaloso divorcio de Carmen Borrego (Februarie 2020).

Loading...