Categorie Frumusețe

Frumusețe

Rocío Osorno are trucul perfect pentru a menține bronzul după plajă

Nu este necesar să vă amintiți că este foarte important să luați măsurile de precauție necesare înainte și după plajă (utilizați întotdeauna produse de protecție solară, evitați orele fierbinți, nu vă expuneți direct sau pentru o lungă perioadă de timp, hidratează ...) pentru a preveni pielea de orice arsură care ar putea pune sănătatea noastră pe termen lung în pericol.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Rocío Osorno își arată noile sprâncene după microblare

Rocío Osorno sa inscris la una dintre tendintele de frumusete pentru sprâncene, care masoara cele mai faimoase: microblade. Pentru cei care nu sunt încă conștienți de această tehnică, este un tip de tatuaj semi-permanent, care este perfect pentru a acoperi acele mici calvitas enervante pe care le avem în sprâncenele noastre, pentru a adăuga grosimea, pentru a defini forma sau chiar a le reconstrui dacă nu le avem sau nu foarte puțin marcată.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

5 motive pentru a merge la sala de sport si sa te distrezi!

Am aterizat în mod regulat în timpul anului, când graba pentru operația de bikini este urgentă și cu ea mantra "trebuie să merg la sala de gimnastică!". Aici vă oferim 5 motive bune pentru a vă bucura de sală de gimnastică. 1.- Va spori stima de sine pentru ca te vei vedea mai bine: imbunatatirea conditiei fizice ne face sa ne simtim mai siguri in legatura cu noi insine.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Celebrul sărbătorim triumful "frumuseții invizibile"

Nu este un secret: Tacha Beauty a devenit templul frumuseții faimoase și influente precum Paula Echevarría, Maribel Verdú, Vicky Martín Berrocal, Blanca Suárez, Marta Hazas, Nuria Roca, Juana Acosta, María Pombo, Paula Ordovás, Marta Carriedo sau Alba Díaz. Acolo au trecut celebrități de toate vârstele pentru a-și încerca măștile faciale irezistibile de carbon activ și tratamentele lor eficiente pentru a reduce celulita sau pentru a se pune în mâinile celor mai buni stilisti și pentru a face o schimbare de aspect fără temeri printre multe alte servicii pe care le oferă .
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Lucia Rivera are culoarea rujului pe care o vei purta în această primăvară și nu este roșie

Știm că roșul este întotdeauna o tendință în ceea ce privește culorile buzelor, dar de această dată se pare că este prezentat un concurent clar. Și nu, ne referim la claritatea roșita care se întoarce în fiecare primăvară sau nud care se întâlnește între "influențatori", dar vorbim despre tonurile maro. Desi acestea sunt de obicei asociate cu sezoane mai reci, adevarul este ca acest tip de culori favorizeaza majoritatea pieilor si este una pe care veti dori sa o purtati chiar si vara si ca Lucia Rivera are deja printre favoritele ei.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Nagore Robles schimbă "aspectul" și pariază pe cele mai întunecate bretonuri

Nagore Robles a vrut să-și reîmprospăteze imaginea și se pare că a reușit să-l taie, să merite redundanța și să-și schimbe aspectul în păr. Una dintre acele schimbări de întinerire care sunt tot mai celebre în acest sezon: bretonul. Dar de data aceasta nu este vorba despre niciun breton fals, așa cum am văzut-o pe Paula Echevarría sau Blanca Suárez, dar vorbim despre o adevărată bretonă de cortină.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Tratamentul favorit al lui Maria Pombo pentru a elimina celulita și a arăta picioarele frumoase

María Pombo știe că vine vremea bună și că este timpul să scoatem fuste și rochii (haine de baie pentru cei care au și mai mult noroc). Asta înseamnă că este timpul să purtați acele picioare care au fost acoperite toată iarna, cu presiunea zilnică a blugi care este atât de dăunătoare pentru circulație, cât și cu rezervele minime de vitamina D.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Știți ce este secretul barbei lui Jon Snow în jocul de trini?

Astăzi (în cele din urmă) este lansat Joc de tronuri în Spania și, într-o chestiune de frumusețe, părul alb Khaleesi nordic care triumfa pe Instagram nu este aspectul de frumusețe cel mai comentat pe rețelele sociale. Saptamana trecuta Kitul Harington (Jon Snow, in Game of thrones) a aparut ras si cu parul scurt in setul programului Saturday Night Live.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Acesta este vopseaua blondă bej, care cade între faimoși și influențatori în această primăvară

Deși celebrități precum Charlize Theron, Emilia Clarke sau Cate Blanchett și-au vopsit părul, blondul este încă tonul favorit al multor faimoși. Bineînțeles, de fiecare dată, acest lucru atinge un ton diferit, care devine tonul esențial al sezonului, iar în această primăvară blonda nu mai este platină sau la fel de frigă ca înainte, dar tonul strălucitor al momentului, bej, este mai cald.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Vicky Martín Berrocal îi dezvăluie esențele de frumusețe pentru o față strălucitoare și fermă

Stresul, schimbările de temperatură, dieta necorespunzătoare sau timpul limitat pe care îl putem dedica rutinei noastre de frumusețe ... sunt unele dintre aspectele care pot avea efectul lor pe pielea noastră și, prin urmare, pot fi vizibile pe fața noastră. Acest lucru, împreună cu semnele tipice ale îmbătrânirii, pot face pielea să piardă elasticitatea sau să arate mult mai dulce.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Rozul machiaj de ochi al lui Dulceida, pe care îl vei copia în primăvara asta

În aspectul clienților, pe covorul roșu, în aspectul zilnic, faimosul și influențatorii îl au clar, această primăvară roz este culoarea care triumfă cel mai mult în aspectul lor, dar mai ales în fardul de ochi. Un tip de culoare care este perfect pentru a reîmprospăta și întineri fața noastră la maxim și la care Dulceida a semnat deja într-una din primele ei look Instagram.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

De ce Céline Dion va fi cel mai bun ambasador al L'Oréal Paris

Energetic, încrezător în sine, fără complexe, generos și umil, este simbolul suprem al împuternicirii femeilor și o adevărată femeie care merită. Astfel, L'Oréal Paris definește Céline Dion, noul ambasador mondial pentru brandul de frumusețe. "Sunt încântat că, în această etapă a vieții mele, vocea mea ajută alte femei să se simtă frumoase, încrezătoare și să învețe să se accepte", a spus ea, care a recunoscut că atunci când eram tânăr nu m-am simțit în siguranță, pentru că ea nu arăta frumoasă, nu-i plăceau dinții, era foarte subțire și toți au mers cu ea la școală.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Cum de a merge de la un păr uscat și deteriorat la un pelazo?

De câte ori am invidiat părul strălucitor și sănătos al actrițelor preferate și celebrităților noastre și ne-am dat seama că obținerea acestui peeling lung, strălucitor, voluminos și hidratat nu este la fel de ușor cum pare ... Mai mult decât un drept? Șampoanele necorespunzătoare, vopselele, decolorările, contaminarea, fixăm în fiecare zi părul cu uscător de păr, fier sau fier curling.
Citeşte Mai Mult