Categorie Frumusețe

Frumusețe

Elsa Pataky surprinde cu o schimbare radicală a aspectului de la blondă la brunetă

Se pare că primăvara cere inovație, iar celebrul continuă să se alăture listei celor mai izbitoare schimbări ale aspectului din 2019. Dar cine nu ne-a așteptat este ultimul din rândul care durează ani și ani rezistând să-și transforme părul. Elsa Pataky și-a purtat părul drept, cu valuri, cu o tăietură de pixie, cu breton, dar ea sa mutat întotdeauna în tonuri ușoare, fără a trece linia brună pe care a purtat-o ​​în 2006.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Știm trucul lui Marta Lozano de a obține niște buze cu volum

Obțineți buze cu un volum suplimentar, este una dintre cele mai împărtășite dorințe ale majorității. Și deși suntem cei care cred că iubirea noastră ca și noi suntem unul dintre principalele lucruri, suntem, de asemenea, de acord că din când în când este posibil să doriți să modificați anumite aspecte ale imaginii noastre sau chiar să aduceți un volum mic în anumite zone.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Rocío Osorno are cheia pentru a combate toate semnele de îmbătrânire a pielii

Unul dintre lucrurile de care ne temem cel mai mult cu trecerea timpului este ca pielea noastra incepe sa arate plictisita, pierde fermitatea sau chiar ridurile ingrozite. De aceea, nu trebuie să ne neglijăm pielea, aplicând îngrijirea și tratamentele adecvate pentru a aduce atingerea de tinerețe de care aveți nevoie, în plus față de importanța unei alimentații și a unei hidratări adecvate, care va ajuta la îngrijirea pielii noastre din interior.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Rocío Osorno știe cum să-și înceteze fața obosită fără a folosi doar machiajul

Atunci când cercurile întunecate, pungile și ridurile îți preiau fața fără avertisment, pentru că ai dormit mai puțin de opt ore, uneori nici măcar cele mai bune creme de noapte care promit minunile sunt suficiente. Trebuie să recurgeți la machiaj din nou pentru a ascunde toate imperfecțiunile care au apărut în fața dvs. obosite și în afara pentru a vă oferi energia suplimentară de care aveți nevoie și care nu a reușit să se regenereze noaptea.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Aceasta este rutina de frumusețe a pielii Marie Kondo

Lucrul obișnuit este să acumulezi un arsenal de produse cosmetice în baie, încât tot ce fac este să acumuleze praf. Prin urmare, la fel ca și cu dulapul dvs. cu schimbarea sezonului, a venit timpul să curățați și să actualizați setul de frumusețe. Curățătoare, tonuri, creme, seruri, măști, scrumi ... Vă spunem care sunt produsele care funcționează cu adevărat, în funcție de tipul de piele, pentru a vă putea face o frumusețe Marie Kondo și a începe să utilizați (și cumpărați) numai produsele cosmetice pe care le vino bine pe pielea ta.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Mario Vaquerizo dezvăluie rutina sa de frumusețe și cremele care îl fac să pară mai tânăr

Mario Vaquerizo are două lucruri bune, după cum recunoaște, că este un unchiu constant și că dacă descoperă ceva bun el dorește imediat să o împărtășească "pentru că lucrurile bune trebuie să fie făcute publice". Și în asta suntem. Liderul Blondei Nancys spune că, până când sa întâlnit cu Olvido (Alaska, pentru cei fără cusur), a fost neglijent și nu i sa dat seama că a cumpărat o cremă pentru față, era de bază, de bază.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Noua linie de machiaj Cristina Pedroche este acum în vânzare!

După zilele care așteaptă lansarea noii linii de machiaj a lui Cristina Pedroche, putem spune în sfârșit că ziua așteptată a sosit. Așa este, colecția de machiaj a colaboratorului Zapeando este deja în vânzare! O colecție foarte completă de produse cosmetice inspirată de puterea feminină (cu tonuri izbitoare), esența mediteraneană (cu culori pământești) și stilul urban care reprezintă hostessul.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Trucuri pentru ca machiajul să dureze mai mult

Din fericire, deja știți secretele, astfel încât baza dvs. de machiaj să rămână neschimbată mai mult, dar cum rămâne cu restul feței? Sigur că te-ai săturat de rujul acela care promite că orele vor dispărea în timp record, că umbrele ochilor tăi sunt crăpate și ajung într-o altă zonă a ochiului unde le-ai pus și pudra de soare mai puțin decât bruneta după întoarcerea în oraș ... Nu dispera, pentru că, cu aceste sfaturi, machiajul întregii tale fețe va rămâne neschimbat mult mai mult decât îți închipui.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Anti-pete ser, cure intensiv, hidratante de înaltă performanță: noutățile de frumusețe care vă vor schimba viața

Adevărata inovație cosmetică a timpului nostru nu a fost produsă în laboratoare. Și asta, în ciuda faptului că noutățile științifice din creme, seruri și make-up sunt aproape science fiction. Transformarea cea mai relevantă a avut loc în mentalitatea femeilor, care au îndrăznit, în primul rând, să viseze la cremele de textura ultra-ușoară care rezolvă problemele esențiale esențiale și depășesc ani.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Aceasta este ceea ce dermatologii doresc să faceți cu pielea, astfel încât să obțineți grozav la 50 de ani

Maximul oricărui dermatolog este de prevenire, deoarece acest lucru evită atingerea corecției, atât cu produse cosmetice, cât și cu ajutorul unor trucuri de machiaj. Acest lucru înseamnă că trebuie să încorporați anumite obiceiuri și ingrediente în îngrijirea zilnică a pielii, atât dimineața cât și noaptea, și astfel să împliniți vârsta de 50 de ani cu o piele netedă, luminată și sănătoasă.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Cu această cremă de bronz veți pierde teama de a vă scoate șosetele în această vară

Dacă sunteți unul dintre cei care ți-au neglijat picioarele în timpul iernii, probabil că atunci când te duci să faci acea fustă pe care ți-o placi atât de mult, nu te simți deloc confortabilă. Frigul ți-a deshidratat pielea, iar hainele strânse nu au făcut nici o favoare circulației tale, chiar dacă s-ar fi înrăutățit acele mici zone dacă ai avea deja o celulită și nu ai tratat cu produse specifice.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Cum să purtați extensiile pentru păr, astfel încât să nu observați ca Ana Fernández

Ana Fernández este una dintre actritele celor care nu se tem să riscă și, la fel se îndrăgostește și cu o tăietură radicală, părul fiind blondă de platină sau prezintă în fața aparatelor foto cu un coadă cu părul infinit, așa cum a făcut săptămâna trecută . Cu toate acestea, de această dată actrița avea o alunecare mică: culoarea coasei sale nesfârșite nu era la fel de blondă ca și părul, astfel încât tăierea dintre ele era prea evidentă.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Cei celebri indică umbrele albastre ale ochilor pentru aspectul lor de machiaj

Ochelari de vedere grafic, rimel colorat, nuanțe în verde, strălucire peste tot ... Acestea sunt unele dintre tendințele de machiaj pentru ochi care au făcut clar faptul că acestea sunt adevăratele protagoniști frumusețea primăverii. Culorile tonurilor vibrante, cum ar fi verde portocaliu, galben, purpuriu sau iarbă, se bazează și pe ele; deși cei celebri au optat pentru o altă culoare a paletei: albastru.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Trucuri pentru a lovi chiar în momentul alegerii unui parfum

Se știe deja că despre gusturi nu există nimic scris ... până acum. Dacă sunteți unul dintre cei care poartă încă același parfum de la vârsta de 20 de ani, putem spune puțin, cu excepția faptului că vă înșelați și nu veți greși și că după atâta timp - și acest lucru nu știți - sunteți atât de făcuți pentru acel parfum care miroși și sunt sigur că arunci mai mult decât este necesar, potrivit experților în alchimie.
Citeşte Mai Mult