Categorie Frumusețe

Frumusețe

Puteți ajunge deja în Sephora, corectorul care devastă între influențatori

Alegerea unui bun agent de concealer pentru a deghiza cele mai frecvente imperfectiuni faciale, cum ar fi cernele intunecate, acneea, inrosirea sau ridurile este unul dintre cei mai importanti pasi pe care nimeni nu poate sa il treaca peste frumusetea frumusetii. Și suntem siguri că dacă vă considerați un dependent de machiaj, această știre vă va mulțumi și ați putea ști chiar despre ce vorbim.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Acesta este trucul viral de machiaj pentru a ascunde cercurile întunecate

Munca excesivă, copiii bolnavi, supradozele din capitolele seriei dvs. preferate sau câteva băuturi suplimentare în timpul săptămânii sunt câteva momente cheie, astfel încât a doua zi vă treziți cu niște cercuri întunecate oribile. Când se trezește, trebuie să abuzeze de corector pentru a ascunde cercurile întunecate, dar dacă dormi mai puțin de șase ore înseamnă că nici două straturi groase de formula cea mai pigmentată nu sunt capabile să acopere corpul crimei.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Emma Roberts, nerecunoscută pentru noul ei aspect

Emma Roberts, actrița americană a filmului Horror Story, sa întors pentru a da o întoarcere imaginii sale și acum mai mult decât oricând are o asemănare puternică cu mătușa sa, Julia Roberts. La 28 de ani se poate lăuda că este una dintre puținele celebrități care îndrăznesc cu tot felul de schimbări de aspect, și, în adevăr, nu există nici o culoare sau tunsoare care se simte rău.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Paula Echevarría își schimbă aspectul și arată spre fringe (părul)

La mijlocul lunii trecute, Blanca Suárez a apărut la Festivalul de la Malaga cu un breton drept și acum Paula Echevarría a făcut la fel. Protagonistul colecției Velvet a mers ieri noaptea la un act în care și-a completat coada de sus cu o franjuri drept. Adevarul este ca aspectul pe care actrita la purtat este cu mult mai multa trestie decat cei care de obicei aleg atat sa puna in fata camerelor cat si in zilele noastre.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Zece sfaturi pentru a evita venele varicoase și arată picioarele în această primăvară

Prima etapă a operației de bikini începe, cea care merge până la lungimea fustei și vă invită să purtați pantalonii de ciclism care măture în acest sezon. Pentru pantaloni scurți mai rămân câteva săptămâni, dar nu este recomandabil să vă odihniți pe lauri dacă doriți să vă prezentați picioarele. De fapt, ești corect. Cu siguranță nu v-ați îngrijorat prea mult de starea membrelor inferioare până acum, tocmai pentru că ați fost acoperit, dar de acum încolo, fie iarna, fie vara, urmați sfatul pe care vi-l dați și evitați să apăsați în primăvara când începeți pentru a vedea păianjeni mici roșiatic în această parte a anatomiei.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Demi Lovato reapare cu o schimbare bruta a aspectului

Ultimele cateva luni nu au fost usoare pentru cantareata Demi Lovato. În iulie 2018 era pe punctul de a-și pierde viața din cauza unui supradozaj și, după ce a petrecut mai multe luni într-un centru de detoxifiere, sa știut puțin despre cântăreață. Cu toate acestea, interpretul "Échame la culpa" se întoarce în rețelele sociale și este deja vizibil mult mai mult decât înainte.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Vitamina F, secretul unei piele perfectă și radiantă la orice vârstă

Cine nu vrea să arate o piele luminoasă, uniformă și sănătoasă? Fără îndoială, este ceva pe care îl căutăm cu toții în pielea noastră și sperăm că o va păstra tânără la orice vârstă. Dar dacă v-am spus că pentru a realiza acest lucru nu trebuie să recurgeți la bisturiu? De fapt, trebuie doar să încorporați o vitamină foarte specială pentru rutina dvs. de frumusețe, în special un grup de acizi grași polinesaturați, cunoscuți împreună ca Vitamina F.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Trei greșeli pe care le faci când pictezi buzele și care te fac să arăți mai în vârstă

Dacă obiectivul dvs. nu este să vă puneți ani de zile nu trebuie doar să alegeți o tunsoare sau o coafură măgulitoare, dar este, de asemenea, cheia pe care o oferiți pielii dvs. îngrijirea necesară pentru vârsta dvs. și că vă alcătuiți cu tonurile și tehnicile potrivite pieilor matur. În ultimul caz, este foarte important să acordăm o atenție deosebită perimetrului bucal, deoarece este o zonă în care apar primele riduri și machiajul buzelor într-un mod incorect poate fi o greșeală care vă pune ani în sus imediat.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Purpuriu Șampon Ce este și de ce este noul trend pe Instagram?

Blond, purpuriu, cupru, păr brun pe care-l iubim cu toții! Dar dacă trebuie să vorbim despre culoarea mai complicată de menținut și, mai ales, dacă este un păr vopsit, este fără îndoială blondă. De fapt, de câte ori ne-a întâmplat faptul că am văzut unele dintre celebritățile noastre preferate cu acea blondă platină perfectă și am crezut că nu am obținut aceeași tonalitate.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Păr, creme, machiaj ... Șase greșeli de frumusețe care te fac să arăți mai în vârstă

Continuăm cu operațiunea noastră specială de frumusețe Săptămâna Sfântă: nu pune ani în vârf. Și, după ce ați descoperit ce erori de machiaj și erori ale părului vă fac să arătați mai în vârstă, iată un rezumat al celor mai frecvente defecțiuni de frumusețe care cresc vizual vârsta. Rețineți că excesul de soare este dușmanul principal, atât pe plan intern, cât și pe plan extern; precum și texturi de pulberi și finisaje mat.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Un machiaj de neegalat: cele mai recente moduri de influență asupra Instagram

Toată viața se luptă pentru a lua sprancenele perfect simetrice, pentru ochi de ochelari de ambele ochi de aceeași lungime și formă și se dovedește că acum cel mai tare lucru în machiajul ochilor este de a le purta nepereche. Experții care au influențat machiajul de pe Instagram au dat dovadă de umbre și de ochiuri de diferite culori; adică un ton pentru ochiul stâng și altul pentru ochiul drept.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Cinci coafuri care nu vor ieși din stil

Clasicii se întorc mereu ... dacă au plecat vreodată. Istoria clarifică faptul că există reduceri și coafuri care, la un moment dat, au devenit o tendință și astăzi sunt încă foarte actuale. Și alții cu care veți face mereu o greșeală. Mai mult decât atât, Audrey Hepburn, Regina Sofia sau Anna Wintour sunt demonstrația că o persoană poate purta aceeași coafură - cu foarte mici variații - timp de decenii fără a fi șocantă sau depășită ... deși poate fi chiar plictisitoare.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

7 greșeli pe care le faceți atunci când aplicați agentul de concealer

Cercurile întunecate sunt una dintre problemele care pot modifica aspectul feței noastre, de fapt, de multe ori ceea ce se întâmplă este că ele reflectă fața noastră mult mai obosită. În acel moment, când mergem la cel mai apropiat centru de frumusețe pentru a găsi acel concealer aproape miraculos, care oferă chipului nostru un aspect mai odihnit și perfect în orice fel, dar o aplicare greșită a acestei frumuseți esențiale poate deveni cel mai rău coșmar.
Citeşte Mai Mult