Categorie Celebritati

Detaliile ofertei lui David Bisbal și Rosanna Zanetti către fiul său Matteo
Celebritati

Detaliile ofertei lui David Bisbal și Rosanna Zanetti către fiul său Matteo

Cu doar câteva zile în urmă, Rosanna Zanetti și David Bisbal au devenit părinții primului lor copil în comun, pe care l-au numit Matteo. El a fost cântăreața responsabilă de confirmarea cu un mesaj emoțional în rețelele sale sociale. "Suntem deja patru inimi, Matteo și Rosanna sunt foarte bune! A fost o experiență super-plăcută pe care o împărtășim cu tine de când suntem plini de fericire.

Citeşte Mai Mult
Celebritati

Acesta este modul în care Ana Milana se pregătește pentru "Masterchef Celebrity"

Ana Milán este unul dintre concurenții ediției următoare de "Masterchef Celebrity". Actrita va trebui sa se confrunte cu bucataria si sa depaseasca testele pe care juriul le va pune pe ea, ceea ce, asa cum suntem obisnuiti, nu va fi usor pentru ea. Din acest motiv, el a confirmat că nu va merge de la zero, pentru că se pregătește pentru ceea ce urmează să vină: "Am trecut de două săptămâni la restaurantul" El Invernadero "pentru a învăța și apoi mi-am dat seama că nu am nimic de făcut" , a asigurat el.
Citeşte Mai Mult
Celebritati

Mama lui Elena Tablada vorbește despre procesul ei împotriva lui David Bisbal

Elena Tablada și David Bisbal și-au văzut fețele cu câteva zile în urmă în instanță. În "Corazón" am reușit să cunoaștem toate detaliile procesului și cum a afectat ambele părți. Acum, mama lui Elena Tablada este pronunțată foarte rănită de confruntarea fiicei sale cu David Bisbal. David Bisbal a intentat un proces împotriva Elenei Tablada pentru legarea imaginii fiicei sale cu mărci comerciale pe Instagram-ul lui Elena.
Citeşte Mai Mult
Celebritati

Chiara Ferragni își sărbătorește ziua de naștere, amintindu-i de "zdrobirea" copilăriei ei

Chiara Ferragni împlineste 32 de ani și o face înconjurat de cei pe care îi iubește cel mai mult: fiul ei, Leo, și soțul ei, Fedez. "Influențatorul" a vrut să profite de această zi specială pentru a-și aminti cum primele 12 ori au explodat lumânările: cu tricourile cele mai prietenoase cu fanii, inclusiv cu ceea ce părea a fi zdrobi - iubirea platonică - de preadolescență.
Citeşte Mai Mult
Celebritati

Mama lui María José Campanario, la un pas de "Survivientes 2019"

Am confirmat deja trei concurenți - Vallejo-Nágera, Omar Montes și Dakota, care pot fi găsiți clic aici - și două zvonuri care sună puternice și care ar fi o adevărată bombă pentru "Supraviețuitorii 2019". La informațiile din ultima săptămână, despre care Isabel Pantoja ar fi în Honduras, se adaugă acum că mama lui María José Campanario va sari de la elicopter la jumătatea lunii mai.
Citeşte Mai Mult
Celebritati

Primele declarații ale lui Malú după presupusul său excursie cu Albert Rivera

Cea mai rară poveste din istorie este redundanța. Această relație, dacă există, nu are pe nimeni să o înțeleagă. Malú și Albert Rivera se presupune că au mers împreună într-o călătorie în Portugalia, dar nu sunt nici confirmați, nici negați și că sunt împreună. Dacă nu sunt, de ce nici unul dintre cei doi personaje media nu a decis să clarifice că nu sunt împreună?
Citeşte Mai Mult
Celebritati

Pedro Almodóvar dezvăluie că un preot a încercat să-l abuzeze ca pe un copil

El a vorbit tare și clar despre un capitol din viața lui, care nu a fost nici ușor, nici plăcut. Poate, cel mai complicat dintre toate lucrurile pe care le-a împărtășit publicului. Pedro Almodóvar a povestit cum un preot a încercat să-l abuzeze când era doar un copil. Producătorul a profitat de un interviu cu ediția italiană a "Vanity Fair" pentru a povesti acel episod cu care poate ajuta, foarte mult, oameni care s-au implicat într-o situație similară.
Citeşte Mai Mult
Celebritati

Critiza Macarena Gomez pentru noul ei animal de companie exotic

Macarena Gómez a împărtășit lui Instagram o imagine a noului membru al familiei. El ia dat oamenilor din casă o alpaca. Și, așa cum era de așteptat, adepții lui și mai mult au fost revoluționați și criticați cu asprime în rețelele sociale. În sine, subiectul macotelor și privarea libertății anumitor animale este o controversă foarte bine cunoscută nu numai în Instagram, ci și în stradă și în orice punct de întâlnire al zilei de zi cu prietenii.
Citeşte Mai Mult
Celebritati

Ei atacă casa lui Tamara Gorro cu ea înăuntru

Tamara Gorro a vorbit. Ea a făcut-o să-i liniștească pe adepții ei după vestea că casa pe care o împărtășește cu Ezequiel Garay și cu copiii ei în urbanizarea orașului Bétera din Valencia a fost agresată cu ea înăuntru. Prin povestirile lui Instagram, Tamara a vrut să-i rupă tăcerea și să se adreseze acelor "adepți" cu care împărtășește o bună parte din mișcările sale.
Citeşte Mai Mult
Celebritati

Angelina Jolie vrea să se întoarcă cu Brad Pitt

Divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt devine din ce în ce mai lungă. Se încep speculațiile și evaluările de ce unul și celălalt sunt cerute. În sfârșit, a fost lansată o sursă anonimă și a clarificat că există mai mult decât măsuri de divorț. "Angelina a făcut clar lui Brad că vrea să aibă o relație cu el din nou", spun ei în The Sun.
Citeşte Mai Mult
Celebritati

În ziua în care Toñi Moreno a crezut că a fost "moartă profesional"

În ziua în care a fost anunțat că Toñi Moreno ar înceta să prezinte "Viva la vida" pentru a-și lăsa spațiul spre Emma García și ea va merge la "Mujeres y Hombres y Viceversa", sentimentul că audiența spațiului de weekend din Telecinco a rezonat cu DIN. Cádiz a reușit să câștige inima și să tragă un nou proiect care să vină să umple golurile complicate care au rămas pe grila María Teresa Campos.
Citeşte Mai Mult
Celebritati

Scrisoarea controversată a premierului irlandez către Kylie Minogue

Vizita lui Kylie Minogue la Dublin în octombrie anul trecut a fost un succes. Așteptările au fost maxime în orașul irlandez. În tot poporul irlandez. Și subliniem "totul", pentru că chiar și premierul irlandez, Leo Varadkar, dorea cântăreața să plece pe terenul țării sale. Știm acest lucru deoarece, deși a muncit din greu să nu vină la lumină, ziarul "The Irish Mail" a publicat duminica trecută conținutul unei scrisori pe care la trimis, ca un fan, dar cu o foaie oficială cu antet guvernului, Kylie să încerce să-l primească.
Citeşte Mai Mult
Celebritati

Bárbara Rey își pune casa spre vânzare

Aproximativ 700 mii de euro este ceea ce Bárbara Rey solicită pentru vila sa în orașul Boadilla del Monte din Madrid. Această proprietate mitică, în care, așa cum a raportat în numeroase ocazii, a intrat într-un serviciu de spionaj pentru a lua documente și casete care ar putea demonstra un scandal major în această țară.
Citeşte Mai Mult