Categorie Celebritati

Celebritati

Carmen Borrego se va divorța după scrisori

Belén Rodríguez a citit scrisorile pentru majoritatea concurenților din "Sálvame Okupa". Carmen Borrego a devenit indignată pentru că știrile nu s-au distrat, nici bune, nici rele. Dimpotrivă, Chelo García Cortés aproape recunoaște că se poate îndrăgosti de "Survivientes 2019".
Citeşte Mai Mult
Celebritati

Chayanne și fiul său Lorenzo își arată absulul

Sportul este o parte esențială a vieții lui Chayanne. La aproape 51 de ani, care va fi în iunie, cântăreața "Salome" se află într-o formă fizică de invidiat, pe care mulți dintre cei 20 au vrut-o deja, și îi place să se laude prin intermediul rețelelor sociale, unde arată cât de bine se înalță Greutăți și exerciții fizice.
Citeşte Mai Mult
Celebritati

Rezultatul final al autopsiei Julen

Raportul final de autopsie făcut lui Julen, baiatul în vârstă de doi ani care a fost găsit mort la 13 zile după ce a căzut într-un puț în Totalán (Málaga), arată că copilul a murit din cauza căderii în gaură. În plus, experții medico-legali exclude că moartea pickaxe-ului folosit în munca de salvare a afectat moartea.
Citeşte Mai Mult
Celebritati

José Daniel Baute: "Cred că tatăl meu se simte rușinat de mine, vrea să mă țină la umbra"

Vara anului 2012 a izbucnit scandalul. Se știa de ani de zile că Carlos Baute avea un copil adult, dar în acel an, când José Daniel Arellán avea 23 de ani, el a reușit să-i facă pe un judecător să recunoască faptul că el era fiul cântăreței "Hanging in your hand". A fost o realizare parțială, pentru că, deși câștigase din punct de vedere legal, tatăl său nu dorea niciodată să mențină legătura cu el, au vorbit în mai multe rânduri și au venit să se vadă unul pe altul, dar Baute a hotărât în ​​cele din urmă să se distanțeze, iar fiul său nu a fost niciodată parte din viața sa.
Citeşte Mai Mult
Celebritati

Pantofii și sacul lui Letizia, cheile pentru un aspect perfect de lenjerie

Ordinea de zi a acestei săptămâni a reginei a fost, fără îndoială, una dintre cele mai plăcute pe tot parcursul anului prin angajamentul său față de scrisori. După prezentarea premiului Cervantes și a recepției ulterioare, doamna Letizia a prezidat livrarea Premiilor SM pentru literatura pentru copii și tineri "El Barco de Vapor" și "Gran Angular" la Postul Real Madrid .
Citeşte Mai Mult
Celebritati

Jean Claude Van Damme: lovituri, cocaină și infidelități

Cu câteva săptămâni în urmă, a prezentat: "Noi murim tineri, un film care nu a avut nici măcar premiera în teatre, ci a mers direct la Internet și DVD. Ei l-au întrebat apoi dacă ar fi adevărat că în 2010 a luptat cu un președinte rus și o centură de judo negru, Vladimir Putin. Și Van Damme a confirmat ceea ce părea o legendă urbană: el a spus da.
Citeşte Mai Mult
Celebritati

Susana Guasch, din nou mama

Numele ei este Adriana, ea sa născut ieri și mama ei este jurnalista Susana Guasch. Bărbatul a dat deja naștere. Erau partenerii săi de program, "Vamos" (Movistar +), care a dat știrile în fața audienței. "Trebuie să-i felicităm pe compañera pentru că acum o putem spune, Adriana, a doua fiică, sa născut.
Citeşte Mai Mult
Celebritati

La Infanta Sofia, un mare consilier al surorii ei

Soarele în Taur și o influență favorabilă a lui Mercur în graficul lui Natal îl determină să fie responsabil, educat și rezervat, dar foarte hotărât să-și facă proiectele. Marte și Neputno o duc să învețe foarte ușor și au o mare capacitate de a învăța limbi și teme creative artistice.
Citeşte Mai Mult
Celebritati

Sofia Suescun va deveni gazda "Survivors 2019"

Sofía Suescun spune că nu se află în cele mai bune momente din viața ei. După ce "GH Duo" a plecat la specialiști pentru a pune o mică ordine în cap și în inima sa. Ea sa confruntat cu cele mai grave metode cu fosta sa familie și este îngrijorată grav de starea de sănătate a mamei ei. Dar, în mijlocul acestei furtuni de nesiguranță și băuturi rău, Sofia va începe o nouă aventură în realitatea care a proclamat oficial "regina realității".
Citeşte Mai Mult
Celebritati

Privirea femeii pe TVE

Marțea trecută, filmarea celui de-al doilea sezon de "La otra mirada" a fost prezentată la Sevilla. În aceste pagini vorbim despre premiera sa și o recomandăm pentru interesul și calitatea ... Este adevărat că ei nu ne-au acordat prea multă atenție, ce vom face, dar TVE a vrut să dea o nouă oportunitate unei serii care, deși nu va cuceri public, subliniat ca un produs interesant al serviciului public la care lanțul ar trebui să dedice.
Citeşte Mai Mult
Celebritati

Iker Casillas, admis la spital după ce a suferit un atac de cord

Iker Casillas a suferit un infarct miocardic și este în prezent internat la spitalul CUF Porto. Portarul spaniol sa simțit rău după ce sa antrenat cu Porto și a fost transferat urgent, potrivit unor mass-media portugheze. Acolo el a fost supus unei cateterizări și este în prezent admis și în afara pericolului, deși în momentul de față nu a fost eliberat partea medicală oficială.
Citeşte Mai Mult
Celebritati

Asadar, a fost reusita reunirea lui Isabel Pantoja si a lui Chelo García Cortés in "Survivors"

A fost unul dintre momentele așteptate ale nopții. După cinci ani fără să vorbească din cauza discuției care la avut pe Chabelita ca principalul protagonist al povestirii, Isabel Pantoja - saltul ei din elicopter - și Chelo García Cortés s-au întâlnit din nou în fața camerelor din Honduras. Reuniunea oficială a avut loc deja, se pregătesc pentru câteva zile, împreună cu ceilalți tovarăși de "realitate".
Citeşte Mai Mult
Celebritati

Kiko Rivera regretă că a vorbit bine cu Isabel Pantoja

Concurenții "GH Duo" se află în cele mai grave momente ale ediției: ultimul drept. Doar câteva zile din ultima săptămână, le-au lăsat să cheme 90 de secunde oricui doresc. Și, așa cum era de așteptat, Kiko Rivera la numit pe Isabel Pantoja. Mai entuziasmat decât oricând, el a dat toată încurajarea pe care a cerut-o și mai mult.
Citeşte Mai Mult